≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić trener Denvera: Srbin sa tablom u ruci crtao akcije, pravi spektakl za navijače Nagetsa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikoli odlično stoji nova uloga koju je na kratko imao

  • 0
Nikola Jokić Printscreen: Twitter/@HarrisonWind

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su pravi spektakl za svoje navijače pošto su organizovali otvoreni trening i meč "pet na pet" u kojem su se u ulozi trenera našle prve zvezde tima, među kojima je i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Naime, ekipe su bile podeljene na "plave" i "bele". Za „Plavi tim“ su igrali Džekson, Gilespi, Holidej, Nadži i Džamorko Piket, a treneri ekipe bili su Nikola Jokić i Eron Gordon. Treneri belog tima bili su Džamal Marej i Kentejvijus Kaldvel-Poup, a za ekipu su igrali Stroter, Tajson, Votson, Brajma i Džejlen Piket.

Zanimljivo, Jokić se odlično snašao u ulozi trenera. Tako je često sa tablom u ruci crtao akcije svojim igračima, što nije prvi put da radi. Tako, mnogi su prokomentarisali da mu ova uloga odlično pristaje.

Da podsetimo, tim iz Kolorada sezonu počinje 25. oktobra duelom sa Los Aneđeles Lejkersima, timom koji su „počistili“ u finalu Zapadne konferencije u prethodnom plej-ofu. Pre toga će „Zlatno grumenje“ odigrati pripremne mečeve sa Čikagom i dvaput sa Klipersima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA