Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Doki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vuk

    16. oktobar 2023 | 11:09

    neko dao bubrek neko je umoranstalno kod srba ista prica umoran nikad cuo kod modrica..? ili nowitzki..?!!!nije vise bitan..

  • Sale

    16. oktobar 2023 | 10:04

    Možete vi koji ste u Srbiji u vasoj zemlji pored roditelja,rođaka,prijatelja svakiga dana da pričate sta hocete. Covek je u poslednje 2 godine nije imao odmora,jedini odmor mu je bio ovaj period u toku leta. Nakon korone je odigrao preko 100 utakmica,iz Amerike na pripreme,sa priprema na Evropsko sa Evropakog u Ameriku,opet na svaki drugi dan utakmice i nakon toga je opet trebao ici na pripreme pa sa priprema u Aziju pa iz Azije u Ameriku I opet da igra na svaki drugi,treći dan pa kuci pa pripreme za Olimpijadu pa Olimpijada koja sledi pa sa Olimpijade da se vrati u Amriku i opet sve u krug....I znam,pisacete i drugi nasi kosarkasi su isto tako. Epa ,NISU!!!!! Jer niko nema minutazu kakvu ima Jokic i niko ne igra ni 50% koliko Jokic igra u toku sezone . On jedva čeka da sudija odsvirao kraj sezone da dodje u njegovu Srbiju. Covek se nije ni radovao tituli,Amerikanci ga gledaju i ne veruju. Covek na konferenciji na pitanje šta kaže za titulu odgovori,OK ja samo hoću kuci. Saopšte mu da se sprema slavlje na ulica.a,on na sve to kaže,neeeee ja treba da idem kući. Ljudi,on je željan svoje zemlje,svog naroda,svojih prijatelja,svog Sombora,željan svega onoga što mi svakodnevno imamo i ne možemo da osetimo,on je željan da živi makar 2,3 nedelje kao svaki normalan covek,da uživa u životu medju svojima,ali vi to ne mizete da shvatite. Njemu košarka jednistavno nije na prvom mestu,on i Nole su nebo i zemlja. On jedva čeka da ne vidi loptu,kos,halu,Nole jedva čeka da istrci na teren. I fizički i psihički je prazan. Zabole ga za sve i za košarku i za Ameriku I za titulu i za proslavu i za reprezentaciju,samo hoće da dodje u Srbiju,medju svoje,da se opusti. Nije njega briga ni sta ce ko reci nije ga briga ni za komentare, ni za sta ga nije briga. Ko ga razume OK , ko nece da ga razume i ko ga pljuje,njemu je opet OK. Shvatite da je njemu košarka samo posao i nista vise i ako oseća da psihicki vise ne moze da iznese sav pritisak,teret on će opet uraditi isto jer to je on,takav je i nece ga nista menjati. To ne znači da on ne voli Srbiju,voli je mozda vise od svih nas,ali jednostavno nije ni fizički ni psihicki spreman i po meni je bolje reći ne mogu,nego da je otišao sa takvim glavom i da ništa nije uradio. Namestio je pauzu,igrace na Olimpijadi,na sledećem Evropskom mozda opet nece,to je on. Želeli to da prihvatimo ili ne. Kada ga covek gleda ima osećaj kao da ga neko teta da igra. Mnogo njih ga je prihvatilo takvog,mnogo njih nije i nikada i nece,a njega ne zanimaju ni jedni ni drugi. Voli svoju zemlju,voli Srbiju svoj narod,grad,prijatelje,željan je svega,ako se ne oseca sposobnim sve ostalo kao i naši komentari ga ne interesuju apsolutno!

  • Isko

    16. oktobar 2023 | 08:58

    Sve je tu, ali kondicija? Ok, biće i to za koju nedelju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA