Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Kića o Partizanu i Todoriću: "Sećanja nadiru..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da se podsetimo na lepa vremena" - ističe Dragan Kićanović

  • 1

Bivši košarkaš i dugogodišnji funkcioner KK Partizan, Dragan Todorić, promovisao je knjigu pod nazivom "Crno na belo".

Na svečanosti su bili prisutni Dragan Kićanović, Žarko Zečević, Predrag Danilović, koji su govorili o autoru, kao i samoj knjizi.

Tako, legendarni Kića, koji retko govori za medije, je istakao da ova knjiga  budi lepe uspomene.

- Lepo je biti u ovakvom društvu. Sam Toša mi je rekao da niko to nije ni znao. On mi je rekao pre mesec dana... Znate lepo je, ovakva sećanja. A sećanja, kao sećanja nadiru. Treba biti i jak da sve to svariš i da se sećaš i lepih i tekih trenutaka u životu. Kada mene neko pita, ja kaže pre sto godina jer ne mogu tačno da se setim kada je nešto bilo.

- Nekako, Toša i ja smo krenuli zajedno u ovaj svet, košarkaški. Imali smo po 14 godina kada smo se upoznali na košarkaškom terenu. I onda je to krenulo do današnjeg dana, kroz sport i kumstva... Onda smo zajedno ušli u kadetsku i juniorsku reprezentaciju Jugoslavije i Partizan. Kada smo se oženili, više smo proveli tokom desetak godina zajedno u sobi, nego sa suprugama. Bili smo cimeri, jeli zajedno... Što je najlepše od svega, to je da smo i danas veliki, veliki prijatelji.

- Ova knjiga je nešto lepo, trajna stvar. Ja sam je pročitao nekoliko puta, mada sve što sam pročitao, sve sam i znao. Siguran sam da će biti zanimljiva za sve nas starije, decu i omladinu. Da se podsetimo na lepa vremena.

(Telegraf.rs)

Video: Legende kluba otkrile neverovatne detalje: Todorić promovisao autobiografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    17. oktobar 2023 | 11:43

    Ovaj covek, Kica, je bio veliki majstor kosarke..Oni koji ga nisu gledali to ne mogu da shvate. Veliki majstor Dragan Kicanovic..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA