Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Miljenović iz Mege među košarkašima sa najboljim učinkom u proteklom kolu ABA lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je sakupio najviše ukradenih lopti od svih košarkaša u utakmicama 3. runde

  • 0
Stefan Miljenović Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Mladi košarkaš Mege, Stefan Miljenović dobio je priznanje od strane ABA lige kao igrač koji je u 3. kolu regionalnog takmičenja sakupio najviše ukradenih lopti.

On je na jučerašnjem meču protiv FMP-a u Železniku imao vrlo brze ruke i došao je do pet ukradenih lopti, a iza njega je po ovom parametru u ovoj rundi bio Dvejn Stjuart iz Cedevita Olimpije sa četiri, koliko je imao i Stefan Mudi.

Najefikasniji igrač u tekućem kolu bio je Stefan Mudi iz Igokee sa čak 30 postignutih poena, dok je najviše skokova sakupio Marko Ramljak iz Zadra - ukupno 11.

ABA liga je istakla i Jana Špana, koji je na meču Krke protiv Budućnosti imao čak 11 asistencija, mada je njegov tim poražen rezultatom 82:69.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AdmiralBet ABA League (@aba.liga)

Što se samog Miljenovića tiče, on je imao odličnu utakmicu protiv FMP-a, njegovu treću dvocifrenu od početka sezone, pošto je ubacio 10 poena uz dva skoka, četiri asistencije pored pomenutih pet ukradenih lopti za indeks od 16 poena.

Prosečan indeks prošle godine najefikasnijeg košarkaša Košarkaške lige Srbije u dresu OKK Beograda trenutno iznosi impresivnih 17,3 poena u ABA ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Nikols Topić: "Probili smo led uzeli prvu pobedu, pripremamo se dalje za Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA