Vreme čitanja: oko 2 min.

Micić "skroman" u dresu Oklahome, Denver poražen bez Jokića, Vučevićev "dabl-dabl" nedovoljan Čikagu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nastavljene su pripreme u najjačoj ligi sveta

  • 0
Vasilije Micić Oklahoma Siti Tander Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nastavljene su pripremne utakmice u NBA ligi, a u noći između utorka i srede, na terenu se našao srpski košarkaš Vasilije Micić u dresu Oklahome, dok je svoj meč igrao i Jokićev Denver.

Oklahoma Siti Tanderi su na svom parketu bili bolji od ekipe Milvokija sa 124:101. Tanderi su bili ubedljivi od samog početka i dobili su svako deonicu na meču. Kada j reč o najboljim poeterima, u dresu Tandera istakao se Gidi sa 19 poena, dok je Micić imao "skroman" učinak, od jednog poena, dva skoka i sedam asistencija. Sa druge strane, u ekipi Milvokija, 20 poena je ubacio Bizli.

Na parketu su se našli i Denver Nagetsi, koji su bez Nikole Jokića poraženi od Los Anđeles Klipersa sa 116:103.

Nagetsi su igrali bez nekoliko košarkaša, uključujući i Jokića i Džamala Mareja, što su Klipersi iskoristili i predvođeni Polom Džoržom došli do pobede.

Ubacio je Džordž 23 poena, uz pet skokova, a pratio ga je Ivca Zubac sa 13 poena i osam skokova. Na drugoj strani, u ekipi Nagetsa, Tajson je bio najefikasniji sa 19 poena, četiri skoka i dve asistencije, a pratio ga je Džekson, sa 15 ubačenih poena, kao i Ki, sa "dabl-dabl" učinkom, od 14 poena i 10 skokova.

Svoj meč odigrali su i Čikago Bulsi, koji su poraženi od Toronto Raptorsa sa 106:102. Meč je bio vrlo zanimljiv i neizvesan do samog kraja, ali je na kraju pobeda pripala Raptorsima.

Nikola Vučević je imao veoma zapaženu partiju, s obzirom na to da je došao do "dabl-dabl" učinka, sa 20 poena, 10 skokova i jednom asistencijom. Ipak, nije on bio najefikasniji u Bulsima, jer je Zek Lavin meč završio sa 25 poena, četiri skoka i tri asistencije. U ekipi Toronta, Barns i Siakam su postigli po 22 poena.

Kada je reč o ostalim mečevima, Boston Seltiksli su nadigrali Njujork Nikse sa 123:110, dok je Orlando Medžik poražen od Nju Orleans Pelikansa sa 104:92.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA