≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

FIBA Liga šampiona: Igokea u nestvarnom finišu izborila produžetak, Turci ipak odneli pobedu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom dodatnih pet minuta propušteni i šutevi za slavlje

  • 0
Dragan Milosavljević, Igokea Foto: MN Press / ds

Košarkaši Igokee pretrpeli su poraz na otvaranju FIBA Liga šampiona. Tofaš je posle produžetka slavio u Laktašima 104:102.

U izuzetno teškoj grupi u kojoj se još nalaze i Tortona i Mursija, domaćem timu je odbrana domaćeg parketa verovatno od presudnog značaja, međutim nije dobro počelo.

Poslednju prednost na duelu Igokea je imala još u prvoj četvrtin 9:7, nakon čega je protivnik u nekoliko navrata sticao dvocifren plus.

Na oko četiri minuta pre kraja na semaforu je pisalo 82:68 za goste i teško da je bilo ko očekivao rasplet kakav je viđen. Istopio je član ABA lige zaostatak i sekund pre kraja sa linije penala preko Stefan Mudija izborio produžetak (91:91)

Tokom dodatnih pet minuta Tofaš je ponovo konstantno dolazio do prednosti, dok je Igokea ispustila i par šuteva za pobedu.

Kejleb Homsli je bio najbolji igrač na meču sa 29 poena (11/18 FG) uz 7 skokova i indeks 30, dok je Džej Džej Obrajen dodao 21 i 8 uhvaćenih lopti. Kasijus Vinston je pribeležio 15 uz 5 skokova i 7 asistencija, a u domaćoj ekipi su se istakli Stefan Muidi sa 23 i 6 dodavanja za koš i Dragan Milosavljević sa 18 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Partizanova pobednička serija traje i dalje: Igokea nije izdržala nalet "parnog valjka"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA