Vreme čitanja: oko 1 min.

"Partizan je favorit, ali moji igrači prihvataju izazov": Trener Mege najavio spektakl u Hali sportova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Barać se nada da će njegov tim imati adekvatnu koncentraciju

  • 0
Marko Barać, trener KK Mega Foto: Filip Plavčić

Četvrto kolo ABA lige donosi srpski derbi, pošto će košarkaši Mege dočekati ekipu Partizana na domaćem terenu. Utakmica je zakazana za ponedeljak 23. oktobar od 20.00 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Posle skora 1-2 i pobede nad FMP-om u prošlom kolu, trener Mege, Marko Barać ističe da njegovi košarkaši moraju da odigraju sa velikom energijom protiv branioca trofeja u ABA ligi.

- Očekuje nas utakmica sa aktuelnim šampionom i to je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče protiv najboljih. Svakako da je Partizan favorit, ali sam siguran da će moji igrači prihvatiti izazov. Neophodno je da igramo sa velikom energijom i da imamo dovoljno koncentracije da se adaptiramo na dešavanja na terenu - rekao je Barać.

Svoj iskaz dao je i Andrija Jelavić, koji kaže da je pobeda protiv FMP-a mnogo značila.

Nakon pobede protiv FMP-a probili smo led i sad nas čeka jedna čvrsta i fizička utakmica protiv najjačeg mogućeg protivnika. Radili smo i pripremali smo se čitavu nedelju za njih i optimistični smo da to i pokažemo u ponedeljak - dodao je Jelavić.

Podsećamo da su ulaznice za utakmicu između Mege i Partizana puštene u prodaju u petak 20. oktobra u svim poslovnicama Tickets.rs kao i online putem njihovog zvaničnog veb-sajta, a moći će da se kupe i na dan meča od 18.00 časova do početka duela na biletarnici Hale sportova "Ranko Žeravica". U prodaju će biti puštene ulaznice samo za gornji nivo tribina po jedinstvenoj ceni od 2.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Nikols Topić: "Probili smo led uzeli prvu pobedu, pripremamo se dalje za Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA