Vreme čitanja: oko 1 min.

Ristić dvocifren protiv Real Madrida: Tenerife se kasno probudio, srpski centar upisao dobru partiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljevići su slavili pred derbi sa Barselonom u Evroligi

  • 1
Srbija - Grčka, Košarka Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Real Madrida nastavili su da ređaju pobede na svim poljima, pošto su i u matine terminu u španskoj ACB ligi slavili protiv ekipe Tenerifa u 6. kolu - 76:82.

To znači da Real od početka sezone i dalje nema niti jedan poraz u takmičarskim utakmica. Vezali su ukupno 12 pobeda u Superkupu, ACB ligi i Evroligi, a na sve to imaju i trijumf nad Dalas Maveriksima u veoma jakom prijateljskom meču.

Danas je dobru partiju za Tenerife sa druge strane pružio naš Dušan Ristić koji je ubacio 10 poena uz pet skokova, a na terenu je proveo svega 14 minuta. Iz igre je šutirao 2/3 za dva i 2/6 za tri, dok penale nije šutirao.

Može se reći da se ekipa Tenerifa kasno probudila. Mada je bila u egalu tri četvrtine, početak četvrte je bio katastrofalan, pošto su Kraljevići u tom periodu otišli na +14. Probudio se domaći tim, ali prekasno i uspeo je samo da smanji na šest poena minusa.

Kada je reč o ekipi Reala, najbolju partiju je pružio Valter Tavares sa 14 poena i osam skokova, a dvocifreni su bili još Vensan Poarije sa 13 poena, potom Fakundo Kampaco sa 12, Gabrijel Dek sa 10, koliko je imao i Džanan Musa.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić oduševljen novom prodavnicom košarkaškog kluba: Imao je i posebnu poruku za navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    22. oktobar 2023 | 16:06

    Dajte bre ljudi, 10 poena a dobra partija. U redu je sto je Nas, Ali ne preterujte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA