Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva izjava Sferopulosa kao trenera Zvezde: "Počastvovan sam, ovo nam je najvažnije sada..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grk je rekao da je bitno da tim ostane na okupu

  • 3
Janis Sferopulos Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezdesu promenili trenera, klupu je napustio Duško Ivanović, a umesto njega je stigao Grk Janis Sferopulos, koji je doveo i svog pomoćnika u Beograd. On je odradio i prvi trening, gde i obratio navijačima.

Sferopulos je stigao u Beograd u nedelju oko 14 časova, a već ja sat vremena kasnije bio i na prvom treningu svog novog tima.

On je imao priliku da se upozna sa igračima, kao i da vidi šta ga čeka u timu.

Takođe, Sferopulos se po prvi put i obratio svima kao novi trener Zvezde.

- Pre svega, veoma sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je važno da budem deo porodice i želeo bih da zahvalim gospodinu Čoviću, predsedniku, kao i čitavom menadžmentu što su me doveli ovde. Uzbuđen sam što ću trenirati ovaj tim, mislim da možemo da uspemo i uradimo odlične stvari zajedno. Menadžment, igrači i navijači, koji su neverovatni. Veoma sam uzbuđen i takođe sam nestrpljiv da počnemo da stvaramo tim na terenu, tim svakako već imamo, ali treba i da donesemo uspeh timu.

A govorio je i o utakmici protiv FMP-a koja sledi.

- Znamo kako da nastavimo u sezoni, donećemo nove stvari, ići ćemo korak po korak, najbitnije je da igrači shvate šta želim od njih, ali da ne trpi naša igra u međuvremenu. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da tim ostane zajedno, da se bori zajedno i da nastavi zajedno - zaključio je Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši NBA as u Beogradu: Neverovatno iskustvo igrati pred ovakvom publikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    22. oktobar 2023 | 20:06

    Vratiti Topica i dovesti jos jedno dobro krilo, a mozda i centra, te osloboditi se odmah Lazarevica i Kuzmica. Davidovac je isto los, pa i Ilic, Lazic je borac, dobar u odbrani ali ... Pa Jago? U svakom slucaju ocekujem bolju Zvezdu i srecno Grku i da ne pravi gluposti u vodjenju tima kao Ivanovic.

  • Stefko

    23. oktobar 2023 | 16:18

    Hteo bi da iskoristim priliku da pitam nesto gospodine Sferopulosa . 1 pitanje. G Sferopulost , za koji grcki klub navijate , OLI , PAO , AEK? 2 pitanje . Sta ocekujete od Srpskog kluba pod vasim vodcstvom u narednom periodu? 3 pitanje . Zasto ste pravilu pauzu od cini mi se dve sezone ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA