≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Janković posle pobede nad crno-belima: "Ovo je možda i najbolja ekipa Partizana u istoriji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega priredila senzaciju u poslednjim sekundama

  • 1
Nikola Janković Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Mege priredili su svojevrsnu senzaciju, pošto su u okviru 4. kola ABA lige u meču odigranom u Hali sportova na Novom Beogradu, savladali Partizan sa 88:86. Utakmica je imala totalno "ludu" završnicu, a domaći košarkaši do pobede su došli auto-košem Uroša Trifunovića u poslednjim trenucima susreta.

Veliku pobedu svog kluba prokomentarisao je Nikola Janković.

- Ogramna pobeda za nas i za ove mlade momke, pre svega.. Mislim da smo odradili vrhunsku utakmicu, da smo kontrolisali tokom čitavog meča i na kraju imali sreće sa tim pogotkom - započeo je centar Mege svoje izlaganje.

On je tokom karijere nosio dres Partizana, te je istakao da su osećanja bila pomešana.

- Pomešana su osećanja, da budem iskren. Ja navijam za Partizan, volim Partizan. Sa jedne strane mi je drago što smo pobedili, ali postoji žal sa te navijačke strane što Partizan gubi prvu poziciju - nastavio je Janković.

Za kraj je rekao da je ova pobeda možda i najveća u istoriji kluba.

- Šta može da kaže trener kad se pobedi Partizan? Možda i najveća pobeda u istoriji kluba.  Ja sam bio deo te ekipe kad smo pobedili Partizan u finalu Kupu i igrali finale Aba, ali to nisu bili ni izbliza protivnički timovi kao što je ovaj Partizan. Ovo je, mislim, možda i najbolja ekipa Partizana u istoriji - završio je svoje izlaganje odlični košarkaš.

Partizan u narednom kolu ABA lige igra protiv Crvene zvezde, dok Megu očekuje duel protiv Budućnosti u "Morači".

(Telegraf.rs)

Video: Šoutajm Mege protiv Partizana: Klinci "prešišali" Evroligaša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasilije

    24. oktobar 2023 | 07:43

    Partizan treba da shvati pre svih Ostoja,Zeljko a pogotovu Savic,da je sukob i razlaz sa Raznjativicem kaedinalna greska!Njohove propuste i neznanje prevaljuju na Miska,a bez njega su pokazali da nisu sposobni,a ni strucni da izaberu i doveduprabo pojacanje.Dovode iz NBA skart igrace i one koji ne znaju sta je kosarka i kako se igra u Evropi! Neznanje kosta...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA