Vreme čitanja: oko 1 min.

Plavšić zahvalan posle velike pobede: "Moja dobra partija je samo njihova zasluga"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar Mege je imao fantastičnu partiju iza sebe

  • 0

Nakon pobede Mege nad Partizanom rezultatom 88:86, došli smo do jednog od najboljih igrača domaće ekipe Uroša Plavšića, koji je imao šta da kaže novinarima.

- Fenomenalna utakmica za nas, otvorili smo je fenomenalno. Odlična odbrana nam je otvorila sve u drugom poluvremenu. Od prvog do poslednjeg, svi koji su igrali su doprineli timu i pobedi. Ne preostaje ništa drugo osim da se radujemo, ali naravno okrećemo se Budućnosti. Mislim da nam se vratilo za ranije rezultate, jedna utakmica blizu, druga utakmica na koš razlike, ali sreća prati hrabre i mislim da smo zaslužili jednu pobedu - počeo je Plavšić.

Imao je i reči hvale za rivala, ekipu Partizana, kao i trenera Željka Obradovića.

- Nije ništa čudno što je Partizan radio, oni uvek igraju tako. Očekivali smo da će se vratiti u meč, imaju odličan kvalitet i individualno i timski, vodi ih jedan od najboljih trenera. Na sve što smo spremali oni su odgovorili u drugom poluvremenu i tim zajedništvom smo ponovo odgovorili na taj pritisak, priveli smo sve kraju kako treba - dodaje talentovani centar.

Posebnu zahvalnost duguje svojim bekovima i plejmejkerima, čega je on svesta, pa to i sam ističe.

- Dosta je zasluga mojim plejmejkerima, saigračima koji me hrane loptom. Prave sve to da izgleda tako jednostavno, na meni je samo da postignem koševe. Kada igram sa takvim bekovima mnogo je lakše nego kada bi sam morao da kreiram, što ja, iskren da budem, i ne želim, tako da sve zasluge idu njima - zaključuje Plavšić.

(Telegraf.rs)

Video: Pi Džej Doužer posle poraza Partizana: Moramo da se trgnemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA