≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Davidovac: "Velika je stvar promena trenera, nema šta da spremamo strance za derbi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Zvezde kaže da sa nestrpljenjem čeka duel protiv Partizana

  • 0

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac očekuje težak meč u četvrtak u Areni u petom kolu Evrolige protiv Partizana.

On očekuje težak meč, kao što je i svaki derbi.

- Kao i na svakom derbiju će biti teška utakmica, kod nas može da preokrene sezonu svakako. Partizan igra na domaćem terenu, to je velika prednost na derbiju svakako.

Davidovac ističe da poznaje atmosferu na derbiju.

- Igrao sam dosta derbija, volim te utakmice, mislim da svi igrači vole tu atmosferu, svi igramo zbog takvih velikih utakmica, imamo veliki motiv, očekujem da se pokažemo dobro.

Kada je smena trenera u pitanju i dolazak Janisa Sferopulosa umesto Duška Ivanovića, Davidovac kaže da je rano da se donose zaključci.

- Kratak je period da bi se pričalo o promenama, velika je stvar promena trenera. Igrali smo jednu utakmicu sa njim posle jednog treninga, nismo imali vremena da taktički neke stvari menjamo iz korena, moraće da prođe neko vreme da možemo da kažemo nešto više.

Za strance kaže da su mnogi od njih odigrali veliki broj derbija u Evropi i da znaju šta ih očekuje u beogradskom duelu večitih rivala.

- Nema šta da ih spremamo, svi sve znaju, nisu igrali beogradski derbiji, ali su igrali sve velike derbije u Evropi - zaključio je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA