≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

ESPN opet izostavlja Somborca: Jokić preskočen na predstavljanju, Barkli se besan izvinjavao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smeta im MVP Srbin

  • 10
Čarls Barkli Nikola Jokić Foto: Jamie Schwaberow / Getty images / Profimedia

NBA liga je već nekoliko puta pokazala kako nije preterano blagonaklonjena našem igraču i reprezentativcu Nikoli Jokiću.

Sada je ESPN nastavio da briljira i na montaži koja je trebala da bude predstavljanje mečeva za otvaranje sezone nije stavila dvostrukog MVP-a NBA lige.

Umesto njega je stavljen igrač koji čak nije ni igrao utakmicu te večeri, Džejson Tejtum, a reakciju je na to napravio Čarls Barkli, bivši košarkaš, član kuće slavnih i jedan od najpoznatijih novinara te medijske kuće.

- Poslali ste mi tu grafiku i pokazao sam je Erniju (TNT) i samo želimo da se izvinimo Nagetsima, Džokeru i gradu Denveru. To je potpuno glupo da nema Džokera na toj grafici. Mislim, ovde smo ceo dan! - rekao je Barkli.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva ćerkica se igra sa šampionskim prstenom: Najslađi snimak NBA lige ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    25. oktobar 2023 | 17:05

    Baš “bode oči”…”reprezentativac” Srbije…imali smo sjajnu šansu da budemo prvaci sveta, ali najbolji igrač na svetu NIJE ŽELEO da uđe u istoriju kao prvak sveta…hteo je da se odmori…prvenstvo koje se igra na svake ČETIRI GODINE…eeeej…jadno i bedno…i dalje ne mogu da verujem…

  • Gasa

    25. oktobar 2023 | 17:20

    Sada ce ti naporni i dosadni tekstovi o njemu,trpl dabl,dabl dabll .....

  • Boca

    25. oktobar 2023 | 18:05

    Izostavio je i on reprezentaciju ali dobroA što se Amera tiče, ne mogu crnci da se pomire sa tim da i poneki belac zna da igra košarku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA