≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA najavio velike promene: Ovako će se igrati Ol star od ove sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledi povratak na stara, proverena pravila

  • 1
mvp trofej Foto: Tanjug/Ap

NBA je najavila promene u formatu za NBA Ol star meč 2024, koji će se odigrati u nedelju, 18. februara u Geinbridž Fildhausu u Indijanapolisu, domu Indijana Pejsersa.

Naime, prema najavi čelnika lige, sledi povratak klasičnog susreta između Istočne i Zapadne konferencije, kao i tradicionalnog sistema bodovanja sa četiri četvrtine po 12 minuta. Proces glasanja za određivanje igrača učesnika Ol stara će ostati isti, sa 12 igrača izabranih iz svake konferencije.

Iako NBA Ol star meč više neće imati neograničenu četvrtu četvrtinu niti završiti kada jedan tim dostigne ili premaši konačni ciljni rezultat, timovi će i dalje konkurisati za pobedu u svakoj četvrtini u korist dobrotvorne organizacije po njihovom izboru.

Kapiteni meča će i dalje biti imenovani da predvode svoje timove. Kapiteni će biti starteri sa glasovima navijača iz svake konferencije tokom NBA All-Star glasanja.Indijanapolis će biti domaćin NBA Ol star meča prvi put od 1985. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA