≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

MVP Embid nemoćan protiv novog "super tima" u NBA: Milvoki osetio "Dame time", Janis će moći da odahne s njim!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odmah je pokazao o kakvom igraču se radi

  • 0
Demijan Lilard, Milvoki Foto: Tanjug/AP/Morry Gash

Krenula je NBA lige, krenula je najjača košarkaška liga na svetu! Iako je na programu bilo samo dva meča, sve oči su bile uprte ka Milvoki, gde su snage odmerile ekipe domaćih Baksa, koji su ugostili Filadelfiju gde nastupa i aktuelni MVP lige, Džoel Embid. Domaćin je na kraju slavio sa samo jednim poenom prednosti - 118:117.

Svi su čekali da vide na delu novi tim Milvokija, koji je tokom leta u svoje redove doveo Demijana Lilarda, jednog od najboljih košarkaša u NBA ligi, a imali su i šta da vide.

Lilard je bio najbolji, malo se ispucavao, šuntuo je čak 12 trojki, pogodio samo četiri, ali je to bilo dovoljno da nakupi neverovatnih 39 poena na meču, uz osam skokova i četiri asistencije, čime je pokazao da Janis Adetokumbo sada ima saigrača koji ga može dovesti do prstena.

Imao je i Janis udela, postigao je 23 poena i imao 13 skokova, što uopšte nije mali doprinos. Na drugoj strani su imali aktuelnog MVP-ja, Džoela Embida koji je postigao 24 poena, Tobajas Heris je dodao 20, a zanimljivo je da je najbolji bio Maksi sa 31 poenom, odnosno Keli Ubre sa 27.

Kada je reč o utakmici, viđen je pravi rolerkoster, Baksi su bolje otvorili utakmicu, pa su na samom kraju morali i da jure rezultat.

Na krilima Lilarda, sustigli su Filadelfiju, dok je upravo nekadašnji bek Portlanda postigao i odlučujuća dva bacanja za 118:114, čime je i potvrdio pobednika, iako je Filadelfija u poslednjim sekundama postigla trojku.

(Telegraf.rs)

Video: NBA as u Areni gleda Partizan: Imao je jaku poruku za Jokića u finalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA