Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj sreo svog Princa u NBA ligi, pa mu rekao da ga još nije dostojan: Lebron slomio okrnjene Sanse i Durenta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron gazi i u svojoj 21. sezoni u NBA ligi

  • 0
Lebron dŽEJMS, Kevin Durent Foto: Tanjug / AP

Ušao je u svoju 21. sezonu u NBA ligi, s pravom nosi nadimak "Kralja", a sada je Lebron Džejms doneo pobedu svojim Lejkersima protiv Sansa - 100:95, doduše, protiv "okrnjenih" Sansa koji nisu mogli da računaju na Devina Bukera i Bredlija Bila zbog povreda.

Bio je ovo i novi duel "Kralja", koji je sada imao priliku da odigra novu utakmicu protiv svog "Princa", Kevina Durenta, koji je za mnoge trebalo da predstavlja upravo naslednika Lebrona, što je u nekoj meri i uspeo da uradi, iako su rezultatski daleko jedan od drugog.

Sansi imaju dosta problema sa povredama, ostali su bez svoja najbolja igrača, pa je morao sve na svoja pleća da uzme Kevin Durent, koji je to izneo u određenom delu utakmice, ali na kraju su ipak Lejkersi slavili i to uz dosta ogroman doprinos i Entonija Dejvis.

Upravo je Dejvis i bio najefikasniji na meču sa 30 poena u Lejkersima, Lebron je dodao 21, dok je Durent na drugoj strani postigao 39.

Ipak, sve je rešio Lebron Džejms u poslednjih minut i po, kada je sa dva prodora napravio prednost od 95:91, što je bilo i dovoljno za pobedu.

Džejms je osim 21 poena imao i osam skokova i devet asistencija za 35 minuta na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poslednju odbranu Denvera i zaustavljanje Lebrona za veliko finale NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA