≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stefanović posle Splita pobedu posvetio kolegama: "Imali smo obavezu, tim menadžer nam se ženio..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Raspoložen je bio trener FMP-a

  • 0
KK FMP KK Split Foto: Srđan Todorović

Košarkaši FMP-a ostvarili su svoju drugu pobedu ove sezone u regionalnoj ABA ligi, pošto su na otvaranju petog kola u Železniku savladali Split 84:66.

Posle meča, trener FMP-a Nenad Stefanović je izneo svoje utiske.

- Čestitke mojim momcima na pobedi. Lošiji je start sezone, nismo blistali, ali sam bio ubeđen da ćemo pobediti. Utakmica sa Zvezdom je pokazala da možemo. Utakmice sa Zvezdom i Partizanom su takve da se u njima najviše napreduje. Nije bilo lako, prva pobeda na domaćem terenu. Osetio se taj pritisak, ali su to izneli danas.

- Imali smo obavezu  danas, jer kada smo igrali sa Megom, tim menadžer Marko nam se ženio. Nismo mu podarili pobedu. Danas smo imali obavezu više jer je moja desna ruka Vasa Đurić stao na ludi kamen u nedelju, pa smo hteli da osiguramo da bude lepa atmosfera i to smo uradili.

Usledila su i pitanja novinara, a na pitanje Telegrafa o ključu pobede u današnjem meču, Stefanović je odgovorio:

- Jeste, odbrana je bila ključ. Gradili smo napad kroz dobru igru u odbrani. I u mečevima sa Zvezdom i Megom je to bilo dobro. Ovo je tim koji treba puno da radi. Rekao bih da je danas odbrana presudila.

Ugo Beson je odigrao odličan meč.

- Da se ne uobrazi, ja mislim da je utakmicu prelomio Pavićević. Od kada sam ja u klubu, on je prvi put vezao dve dobre utakmice.  A Ugo? On je talentovan i verujem da će napredovati kako vreme bude odmicalo. Svi su dali svoj doprinos.

- Generalno, veliki je proces uvesti igrača u sve to. Dve stvari su važne. Niakda nije bio u sistemu u kojem se toliko radi i ono što je možda bitnije, on u Francuskoj nije bio lider u svom timu. tako da mislim damu je to trenutno najveći proces oko toga. Da shvati da će on biti targetiran od strane najboljih odbrambenih igrača. Mora da bude svestan da mora da bude malo žibvlji na terenu. On je sjajan momak,a koji mu je domet, ne znam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA