Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos pred novi derbi: "Ova utakmica nam je jako važna, biće potpuno drugačija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener košarkaša Zvezde i Dejan Davidovac su pričali za medije pred drugi derbi

  • 2
Janis Sferopulos Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde odigraće drugi vezani derbi pred gostujućim navijačim protiv ekipe Partizana u ponedeljak 30. oktobra u 20 časova.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da će "crveno-beli" dati sve od sebe na sutrašnjem meču protiv Partizana u ABA ligi.

- Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istom protivnikom. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna. Daćemo sve od sebe, jer nam je i ova utakmica jako važna - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je da njegov tim može da pobedi Partizan.

- Pred nama je još jedna utakmica sa Partizanom, druga u kratkom periodu. Ovo je potpuno druga priča i drugo takmičenje, ali cilj ostaje isti. Pokušaćemo da izvučemo neke pouke iz prethodne, da ponovimo stvari koje su bile dobre, da korigujemo neke stvari i da dođemo do cilja, a to je pobeda koja bi nam mnogo značila - istakao je Davidovac.

(Telegraf.rs)

Video: "Optimista sam, imali smo samo tri treninga! Mnogo je pozitivnih stvari": Sferopulos posle poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    29. oktobar 2023 | 15:09

    Samo smanji Teu minutazu,povecaj Nejpiru u bitnim momentima i deremo ih....tako je trebalo da bude i prosli put ali si dopustio da ti Teo komaduje i sutira trojke na +7 i kada Partizan nije znao gde udara!!!nije njega dzaba Pesic otpisao iz reprezentacije jer je tvrdoglav i misli da moze da resava kao da ima 28god...svaka cast sta je uradio za reprezentaciju ali sada moze da igra Aba ligu i to da ulazi na +15

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA