Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jago bonito"! Zvezdin Brazilac pokazao fudbalsku magiju pred derbi s Partizanom u ABA ligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao i svaki Brazilac pokazao je veliki fudbalski talenat

  • 3

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage ponovo u Areni, samo nekoliko dana nakon prvog ovosezonskog derbija, koji je odigran u okviru Evrolige.

Kalendar je tako hteo da se poklope evroligaški i ABA derbi, pa u razmaku od nekoliko dana gledamo dva duela večitih.

Na prvom je junak bio Aleksa Avramović, koji je neverovatnom serijom u poslednjih pet minuta doneo crno-belima veliki preokret, a to je moglo da bude i drugačije, da je Zvezda uspela da sačuva dvocifrenu prednost u finišu meča.

Da je Zvezda pobedila, junak bi bio Jago dos Santos, koji je iskočio na ovom meču i pokazao da može da bude od velike pomoći crveno-belima u ovoj sezoni.

Zanimljivu uvertiru u derbi imao je upravo Dos Santos, koji je na društvenim mrežama objavio nove fotografije baš sa derbija, a jedna je bila kako se mršti Aleksi Avramoviću dok ovaj pokušava da prisluškuje šta on i Teodosić dogovaraju, dok je na "kaver" stavio situaciju kada je "izlomio" Avramovića i driblingom ga bacio na pod, pa pogodio trojku.

Pre meča je Brazilac pokazao i da kao i svaki Brazilac ima veliki fudbalski talenat, pa je košarkaškom loptom pokazao deo svog umeća, što možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Optimista sam, imali smo samo tri treninga! Mnogo je pozitivnih stvari": Sferopulos posle poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA