≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledej dao ključnu trojku za rušenje Zvezde, pa izveo urnebesnu proslavu zbog koje se smejalo 20.000 Grobara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanac pruža izvanredne partije protiv večitog rivala

  • 12

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju meč 5. kola ABA lige. Izvanredna utakmica obiluje fenomenalni potezima i koševima, a u junaka pomenutog duela izrasta Zek Ledej.

Američki košarkaš pruža standarno dobre partije protiv najvećeg rivala, pa je tako i u ovom susretu. Ledej je u trenutku kada se lomio rezultat, tačnije pri rezultatu 91:84 za crno-bele, bio u levom korneru i pogodio šut za tri poena za dvocifrenu prednost svog tima.

On je ovaj koš proslavio urnebesno, pošto je posle pogotka trčao od koša do koša i uz to se pozdravio sa navijačima u parteru.

Ova proslava na neki način predstavlja i tradiciju. Podsećanja radi, Ledej je i na prethodnom derbiju imao svoj "šou". Tada je vrteći peškir proslavljao promašena bacanja Miloša Teodosića.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej: Veliki srpski narod, to su moja braća i sestre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nanely

    30. oktobar 2023 | 23:29

    Raduje se čovek sta je cudno, jel treba i za ovo da vam se izvini?! Kad se kalinic becio posle pobede tad nista, gobeljic skidao gace pred stojkovicem nista a, u svoje dvoriste slona ne vidite a u tudje ni buva vam ne promiče..

  • Zar je bitno

    30. oktobar 2023 | 23:12

    Najodvratniji lik u istoriji Partizana. Toliko zla u jednom coveku nije bilo nikada u stranom igracu. Ali dobro. Sve se placa. Ima vremena za njega.

  • Nemanja

    30. oktobar 2023 | 22:41

    Mene je sramota ovakvog ponasanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA