≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slabo šutersko veče za Bogdana: Marej utakmicom karijere sam predvodio Atlantu do pobede!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji plej San Antonio Sparsa izjednačio rekord karijere

  • 1
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP/John Bazemore

Možda Bogdan nije imao zapaženu ulogu u noći između ponedeljka i utorka, ali je njegova Atlanta Hoksipak porazila Minesotu Timbervulvs 127:113 ua drugu uzastopnu pobedu.

Poenterska rapsodija gostujućeg sastava viđena je u prvom poluvremenu, koju su u svoju korist rešili sa čak 72:60. Međutim, kao da je to bilo sve što su prikazali u fazi napada i u drugom delu nisu više bili na istom nivou.

Tome je verovatno najviše kumovao Dedžonte Marej koji je u trećem kvartalu dao 22 poena uz šut iz igre 8/8 i tako iz dvocifrenog minusa doneo plus od sedam poena (98:91) koji je u završnoj deonici samo nadograđen.

On je utakmicu završio sa izjednačenim rekordom karijere od 41 poena (17/24 FG) i 7 skokova odnosno 5 asistencija, dok je Trej Jang pored 24 poena podelio 8 preciznih dodavanja za koš.

Bogdan Bogdanović je utakmicu okončao sa 8 poena (3/10 FG) i 4 asistencije uz po skok, izgubljenu i ukradenu loptu za oko 20 minuta u igri.

U poraženom timu 31 poen uz 5 skokova i 7 asistencija imao je Entoni Edvards uz Karla Entonija Taunsa (16/10) najbolji u redovima Minesote, koja sada ima učinak 1-2. Hoksi imaju trijumf više.

(Telegraf.rs)

Video: Veselo u taboru naše reprezntacije: Bogdan izneo utiske nakon prolaska Srbije u finale SP-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA