≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Zvezde objavili situacije s večitog derbija gde smatraju da su sudije oštetile njihov tim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pristalice crveno-belih smatraju da sudijski krterijum nije bio ravnopravan

  • 19
KK Crvena zvezda Printskrin: Arena Sport

Navijači Crvene zvezde nezadovoljni su igrom svojih pulena u drugom ovosezonskom večitom derbiju, koji je Partizan dobio sa 98:87, ali nisu zadovoljni ni nekim sudijskim odlukama.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji se deli među pristalicama crveno-belih, gde smatraju da su arbitri oštetili Zvezdu i ističu da se to stalno dešava u ABA ligi.

Nezvanično se može čudi da su u Zvezdi svesni slabije igre, i da gotovo nov tim, koji je na to nedavno dobio i novog trenera nije još u najboljoj formi, ali su izuzetno nezadovoljni suđenjem.

Zbog toga je angažovana i ekspertiza sa nekim profi sudijama, gde na Malom Kalemegdanu smatraju da su drastično oštećeni i kivni su na arbitre, a posebno na Mateja Boltauzera.

Pogledajte i snimak koji je objavljen na profilima na društvenim mrežama bliskim klubu sa Malog Kalemegdana, i pogledajte osam situacija na koje se situacije crveno-beli žale kada je u pitanju deljenje pravde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KKCZ INSAJDER (@kkcz_insajder)

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Beograđane ko će biti bolji u košarci na kraju sezone, Zvezda ili Partizan?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    31. oktobar 2023 | 15:10

    Hahahaha, pa znao sam. Samo niste rekli da li su to saopštili navijači zvezde ili Šone iz Železnika? I da, otkad vi objavljujete saopštenja navijača? Vidim, čistu rampu Smajlija gde mu je sviran faul niste pomenuli,...čudesno, zar ne?

  • Nes

    31. oktobar 2023 | 14:53

    Kme, kme

  • Dejan

    31. oktobar 2023 | 15:52

    Cela prva četvrtina loše suđenje, koraci Kaminskog koji nisu bili, faul nad Smajlijem od Lazarevića pod Zvezdinim košem, Lazarević koji vuče Dožijera konstantno za dres, i na kraju, banana Smajlija na Jagu koju ne bi svirao ni Jago ali sudije jesu. Krađa neverovatna, Zvezda je ozbiljno oštećena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA