Vreme čitanja: oko 1 min.

"SVAKI ČUČANJ VREDI VIŠE" – "Večiti" ujedinjeni u humanoj misiji Fondacije Mozzart

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sklopu ove akcije Fondacija Mozzart će donirati 20.000 evra za pomoć deci sa Kosova i Metohije koja boluju od dijabetesa

  • 0
Mozzart Foto: Promo/ Soultime media

Večiti rivali ujedinjeni u humanoj misiji! U okviru derbija ABA lige, košarkaši Partizana i Crvene zvezde izašli su na parket u majicama sa porukom "Svaki čučanj vredi više" i pozvali navijače da se priključe akciji Fondacije Mozzart u okviru kampanje Dijabetes revolucije "Milion čučnjeva za milion ljudi sa dijabetesom u Srbiji".

Ovacije su odjeknule u "Areni", koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a Fondacija Mozzart će u sklopu ove akcije donirati 20.000 evra za pomoć deci sa Kosova i Metohije koja boluju od dijabetesa. Sredstva će biti usmerena za kupovinu senzora za merenja šećera u krvi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Fondacija Mozzart (@mozzartfondacija)

Igrači su se zagrevali u majicama sa važnom porukom, a Aleksa Avramović je uoči prvog podbacivanja lopte pozvao navijače da urade vežbu i podrže inicijativu za širenje svesti o ovom zdravstvenom problemu.

Ovo je samo još jedna u nizu akcija Fondacije Mozzart koja ujedinjuje ljubitelje košarke ne samo u navijanju za svoj klub, već i u zajedničkom humanitarnom cilju i pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Mozzart Foto: Promo/ Soultime media

Na utakmicama košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet u okviru Evrolige, Fondacija Mozzart donirala je gotovo 30.000 evra u humanitarne svrhe. Novac je tokom sedam utakmica prikupljan kroz poseban segment humanitarnih trojki, dok je na utakmici sa KK Real Madrid Mozzart priredio posebno iznenađenje za navijače crno belih. Pred početak utakmice na stolicama su ih dočekale majice a svako ko je obukao majicu doprineo je uvećanju humanitarnog fonda jer je Mozzart za svaku obučenu majicu donirao po jedan evro. Te večeri je cela hala bila u posebnim majicama pa je u krajnjem skoru Mozzart donirao više od 20.000 evra za opremanje zdravstvenih institucija širom zemlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA