Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron se izuo tokom meča i stigao da brutalno zakuca, Lejkersi i Klipersi igrali produžetak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzbudljiva završnica pripala Lejkersima

  • 0
Lebron Džejms Printskrin: X/NBA

Košarkaški Los Anđeles Lejkersa i Los Anđeles Klipersa priredili su NBA spektakl u "gradu anđela" koji je rešen tek nakon produžetka!

Lejkersi su dobili ovaj meč rezultatom 130:127, uz fenomenalnu partiju Lebrona Džejmsa koji je imao učinak od 35 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Ipak, ono što je obeležilo susret kada je u pitanju Lebron jeste detalj iz druge deonice kada se u jednom trenutku izuo ispod svog koša, te stigao da se obuje, dotrči na drugu stranu i zakuca.

Regularan deo meča završen je rezultatom 117:117, i to nakon štpo su Lejkersi vodili 1114:06.

Na 10 sekundi do kraja produžetka Lejkersi su imali 128:125 i promašili su šut za tri poena, ali se Kristijan Vud odnekud pojavio i zakucao odbijenu loptu za kraj.

Vud je tako došao do dabl-dabl učinka od 10 poena i 11 skokova, dok su Lebronu najviše pomagali Entoni Dejvis sa 27 poena i 10 skokova i Dianđelo Rasel takođe sa 27 ubačenih poena.

Kavaj Lenard i Pol Džordž su bili udarne igle Klipersa. prvi je ubacio 38 poena, drugi je imao 35, dok je Rasel Vestbruk dodao 24 poena i 11 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA