Vreme čitanja: oko 2 min.

Mark Kjuban izostavio Dončića u Top 3 izboru: "Džordan je j***** "ubica", Lebrona bih izabrao za titulu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati preduzetnik i milijarder je pričao o svojim igračima pred novu sezonu

  • 1
dalas finiks Foto: Tanjug/Ap

Dalas Maveriksi su napravili sjajan posao preko ovog leta tako što su zadržali Kajri Irvinga i uparili njega i Luke Dončića sa još nekoliko izvrsnih košarkaša uloge.

Mark Kjuban, vlasnik Maveriksa, je pričao u podkastu Impulsiv sa Loganom Polom o očekivanjima pred novu sezonu.

- Mislim da smo spremni za novu sezonu ako ostanemo zdravi. Cela NBA liga je sada jako dobra. Nivo talenta u NBA ligi, čak i poslednjih šest, sedam godina je eksplodirao. Čak i najgori timovi, ako uporedite NBA sada sa onim pre deset godina, najgori timovi danas bi bili tada u plejofu - rekao je Kjuban.

Upitan je da oceni ko je najbolji igrač između Majkl Džordana, Lebron Džejmsa i Luke Dončića.

- Svaki je potpuno drugačiji. Luka više liči na Lebrona, tako što sve na terenu čini boljim. Sa druge strane, Majkl je je**ni ubica, zar ne? Dakle, ako je neizvesna završnica i imam izbor između njih trojice uzimam Džordana. Ako je početak sezone i imam četiri dobra igrača, pa mi treba neko da ih poboljša i odvede me u plej-of, možda da osvojim prvenstvo uzimam Lebrona. I na kraju će to biti Luka - objasnio je vlasnik Mavsa.

Kajri je potpisan na tri godine za izuzetno visok ugovor, pa je Kjuban objasnio o kakvoj je osobi reč.

- Kajri je tip na koledžu, koji će i u situaciji kada svi piju, želeti da se odvoji sa tobom i priča o svemu dva sata - počeo je Kjuban, pa je upitan da li misli na priče o ravnoj zemlju - On čak ni ne veruje u ta sra**. Želi da priča o tome kako se ljudi osećaju. On želi da priča o tome ko je u nepovoljnom položaju, o zaista dubokim temama, što mi je kul.To je loše u momentima kada se igra, ali to je on, to mi se sviđa kod njega. Dobar je momak. Biće neverovatno gledati Luku i Kajrija zajedno. Irving zna da njegovo nasleđe zavisi od pobede i zato se uvek trudi da je ostvari. On je najautentičnija osoba koju sam ikada upoznao.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Dončić vozi "tenk": Auto mu liči na borbeno vozilo, ima 850 "konja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoBG

    4. novembar 2023 | 18:08

    doncic nije timski igrac, njegova ekipa ne moze ni u play off a o trofeija da ne pricamo , to njegovo soliranje, usporavanje igre ne daje rezultate za razliku od drugih trofejnih igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA