Vreme čitanja: oko 1 min.

Micić i Pokuševski izgubili u poslednjoj sekundi, Jović nije igrao za Majami

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stef Kari rastužio srpske reprezentativce

  • 0
Stefon Kari Printskrin: X/NBA

Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski neće po dobrom pamtiti svoj prvi meč NBA kupa, jer su protiv Golden Stejta poraženi bukvalno u poslednjoj sekundi!

Njihova Oklahoma je "pala" kod kuće rezultatom 141:139, i to nakon što je Stefon Kari pobegao svom čuvaru i ubacio polaganje na 0.2 sekunde do kraja.

Koš je prvobitno poništen, sudije su smatrale da je neko ispod koša dirao mrežu, ali je odluka u međuvremenu preinačena i Ratnici su upisali prvi trijumf u novoformiranom takmičenju. Podsetimo, određeni mečevi NBA lige računaju se i za NBA Kup.

Micić je igrao 12 miniuta i za to vreme je ostvario učinak od pet poena i tri asistencije, a dodao je i jedan skok. Zanimljivo, jedna od asistencija bila je bez gledanja.

Aleksej Pokuševski, s druge strane, nije dobio priliku da zaigra, dok je najefikasniji u redovima Tandera bio Luguenc Dort sa 29 poena. Holmgren je dodao 24, Gidi i Vilijams su ubacili po 18.

Kari je sa 30 poena, osam skokova i sedam asistencija predvodio Golden Stejt, Dario Šarić je bio sjajan sa klupe i ubacio je 20, Kuminga takođe sa 19, Klej Tompson je imao 18, a Endrju Vigins 17.

Kao i Pokuševski, tako ni Nikola Jović nije dobio priliku kada je u pitanju Majami - mada je njegov tim pobedio Vašington rezultatom 121:114!

Tajler Hiro je imao 24 poena, 10 skokova i devet asistencija, Džimi Batler je dodao 20, dok su Adebajo i Robinson imali po 18.

S druge strane, Kajl Kuzma je ubacio 22 poena, Pul je imao 19, a Deni Avdija 14.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA