≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slaba partija Bogdanovića u četvrtoj uzastopnoj pobedi Atlante: Hoksi igraju kao u transu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pelikansi neočekivano poraženi

  • 0
Bogdan Bogdanović, Atlanta Hoks Foto: Tanjug / AP

Nešto sporiji start, a onda bum! Posled dva uvodna poraza Atlanta Hoks je u noći između subote i nedelje upisala četvrtu uzastopnu pobedu i to na gostovanju Nju Orleans Pelikansima 123:105.

Pomalo i iznenađujuć ishod imajući u vidu da je domaćin ovog meča izgubio samo jednom, ali gosti su ipak uspeli da pređu preko te činjenice.

Pelikansi su stekli i deset poena plusa početkom drugog poluvremena (63:53) međutim sve se srušilo kao kula od karata već do isteka treće deonice, koju je gost rešio u svoju korist 41:23 za vođstvo od 94:83. Nalet su samo produžili i u završnih dvanaest minuta i tako zabeležili novo slavlje.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je jedan od čak sedmorice dvocifrenih igrača, ali neće po dobrom pamtiti svoj nastup. Za preko 20 minuta u igri dao je 10 poena (sve u prva četiri minuta druge četvrtine), ali uz šut iz igre 4/14. Pridodao je učinku i 5 skokova i po 2 asistencije i blokade.

Trej Jang je u timu bio efikasniji od ostalih sa 22 poena, 12 asistencija i 5 skokova, a odličnu formu produžio je i Dedžonte Marej upisavši 20 uz 8 uhvaćenih lopti i 7 dodavanja za koš. Džejlen Džonson je odigrao izvrsno ubacivši 21 poen i uhvativši 11 skokova, po 17 su imali Klint Kapela i Onjeka Okongvu, a 12 Sadik Bej.

U poraženoj ekipi Zajon Vilijamson je ubacio 25 poena. Oba kluba trenutno imaju skor 4-2, s tim što su Hoksi treći na Istoku, a Pelikansi četvrti na Zapadu.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna trojka našeg Bogdana: Srušio Adetokumba i Bakse usred Milvokija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA