Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludnica u Laktašima: Subotić pretrčao ceo teren i košem u zadnjoj desetinki doneo pobedu FMP-u protiv Igokee!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva završnica meča poslednjeg meča 6. kola ABA lige

  • 6

Kakvo ludilo u Laktašima! Ekipa FMP-a upisala je veliku pobedu u poslednjem meču 6. kola ABA lige protiv Igokee i to na neverovatan način, pogotkom iskusnog Bojana Subotića u bukvalno poslednjoj desetinki - 73:74.

Prethodno je Edin Atić promašio drugo od dva slobodna bacanja na 4,8 sekundi do kraja meča. Skok je uhvatio Nikola Šaranović, koji je bacio pas Subotiću koji je bukvalno pretrčao ceo teren i u poslednjem trenutku izbacio loptu iz ruke i pogodio!

Svi igrači FMP-a utrčali su na teren u znak velikog slavlja, a kako i ne bi kada su srušili tim koji se ove godine takmiči u FIBA Ligi šampiona.

Tokom najvećeg dela meča su Panteri imali minus, a u prednost su prešli sredinom poslednje četvrtine. No, i tada je na snazi bila rezultatska klackalica. U poslednjem minutu videli smo i obračun Marka Jeremića i Ostina Luka sa distance, a na kraju je sreća i umeće bila na strani kluba iz beogradske prestonice.

Najefikasniji igrač u timu FMP-a bio je Džordan Voker sa 16 poena, a pratio ga je upravo Subotić koji je postigao 14 poena uz šest skokova. Dvocifreni su bili još Nejt Votson sa 12 poena, kao i mladi Marko Pavićević i Nikola Šaranović koji su ubacili po 10 poena.

U timu Igokee bolji od ostalih bili su Edin Atić sa 16 poena i sedam asistencija, kao i Zoran Nikolić koji je ubacio 14 poena.

Posle ove pobede, FMP je skočio na skor 3-3 na deobu sedmog mesta sa Zadrom i Megom, dok je Igokea sada na 4-2 koliko imaju Studentski centar i Cedevita Olimpija.

U narednom kolu, Panteri dočekuju Cedevita Olimpiju u Železniku, a meč se igra u subotu od 17.00 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović "poludeo" na tajmautu: Podigao je glas na svoje košarkaše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantela

    6. novembar 2023 | 20:13

    Svaka cast decko.Najbolje ekipe u aba ligi sa najboljim trenerima su: Zvezda,Mega i fmp.Buducnost je isto ok,samo odbranu da poprave.Zvezda ipak osvaja sve.Sportski pozdrav nema ljutnje

  • ZVEZDA

    6. novembar 2023 | 21:15

    BRAVOOOOO MAJSTORIIII

  • Deki

    6. novembar 2023 | 21:00

    Zvezda, dobila Partizan u gostima... Kakav cirkus...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA