Vreme čitanja: oko 2 min.

Nenad Stefanović hvali tim: "Od početka sezone nam nijedan važan šut nije ušao, dobar rad se uvek isplati"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener FMP-a presrećan je zbog trijumfa nad Igokeom u Laktašima

  • 0
Nenad Stefanović Foto: KK Igokea - Youtube - Printscreen

Košarkaši FMP-a slavili su u ludoj završnici poslednjeg meča 6. kola ABA lige u Laktašima protiv Igokee, pošto je Bojan Subotić u poslednjoj desetinki postigao koš za trijumf - 73:74.

Imao je dosta reči hvale trener gostujućeg tima, Nenad Stefanović koji je dodao da se ekipi konačno vratilo za sve od početka sezone i da je konačno jedan važan šut prošao kroz obruč. Ovaj put za pobedu.

- Čestitke mojim momcima na fantastičnoj utakmici koju smo odigrali. Ekipu koja daje u proseku 90 poena u ABA ligi mi smo spustili na 73. Da kažem, većim delom smo ispoštovali neke taktičke zamisli i pobedili. Drugo, drago mi je zbog mojih momaka. Od prve utakmice i meča sa Varezeom, mislim da nismo imali sreće, nijedan važan šut nam nije ulazio. Protiv Varezea, poraz u poslednjoj sekundi, protiv Krke isto, protiv Zvezde i Mege... Ubeđivao sam ih da će nam se to vratiti dobrim radom i odnosom. Mislim da smo zaslužili da pobedimo večeras. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Cedevite u subotu, ali posle Zvezde sam rekao da rastemo, iako smo večeras imali situaciju da dva naša ponajbolja igrača nisu imali svoj dan - Ugo i Aleksa. Drugi su uskočili, odradili posao, drago mi je što im se vratilo. Dobar rad se uvek isplati. Svaki meč je važan, tako da nema nekog velikog veselja - rekao je Nenad Stefanović.

Sa druge strane, njegov kolega na drugoj strani, trener Igokee, Vlada Jovanović podvukao je da je jedna lopta odlučila.

- Čestitam ekipi FMP-a na pobedi, bilo je neizvesno i uzbudljivo do samog kraja, ta jedna lopta je odlučila, mislim da smo mi jedna iskusna ekipa, trebalo je da budemo puno pametniji i da iskontrolišemo faul, da je to odgovornost kako napraviti faul i da se odbranimo za četiri sekunde kako da preko celog terena ne primimo koš. Nismo bili kakvi možemo da budemo. Uz sve neke objektivne probleme koje smo imali, mislim da smo ovu utakmicu morali da pobedimo. To je košarka, moramo da verujemo da će da nam se vrati nekada - istakao je Vlada Jovanović.

(Telegraf.rs)

Video: Subotić pretrčao ceo teren i košem u zadnjoj desetinki doneo pobedu FMP-u protiv Igokee!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA