Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki propust ABA lige: Umesto Sferopulosa, kažnjen Ivanović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kazna je usledila posle meča sa Partizanom

  • 3
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Veliki propust napravila je ABA liga. Naime, na meču sa Partizanom kraj klupe Crvene zvezde stajao je Janis Sferopulos, koji je na pomenutoj utakmici dobio tehničku grešku, ali je umesto na adesu grčkog stručnjaka, kazna je stigla Dušku Ivanoviću, koji je pet dana pre pomenute utakmice dobio otkaz.

Crnogorski stručnjak je kažnjen sa 200 evra iako nije vodio meč.

Sa druge strane, kažnjen je i Partizan. Klub iz Humske će na računa ABA lige morati da uplati 3.000 evropskih novčanica zbog ispada svojih navijača. U izvaštaju se navodi da su pristalice crno-belih "vređale treće osobe".

Podsećanja radi, prvi derbi u ABA ligi ove sezone pripao je Partizanu koji je trijumfovao sa 98:87.

(Telegraf.rs)

Video: Kojih 12 igrača Duško Ivanović vodi u Litvaniju?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer

    7. novembar 2023 | 14:48

    "...jer su pristalice Partizana vređale TREĆE osobe". U prevodu:- Kasu moramo da punimo i ne biramo način. 😡

  • Ivan

    7. novembar 2023 | 14:53

    Sou, Dusko mora da placa i Sferopulosove propuste, bio bi fazon i da plati, jer 200 eura nije za njega neka suma, ali njegovi cehovi sa Zvezdom se ne zavrsavaju :) .

  • NekoKo

    7. novembar 2023 | 17:27

    Uz Čovića glavni i odgovorni krivac za katastrofalnu igru Zvezde na startu sezone. Koncepcijski promašena priča, nivo uigranosti katastrofalan, gomila igrača koji apsolutno negativni po korisnosti za tim: Kuzmić, Lazarević, Ilić...Pogrešna stručna procena da se mali Topić ne gurne u vatru, posebno kada je tu u ekipi Teodosić koji bi mogao da mu bude neka vrsta mentora čime bi se drastično ubrzao razvoj mladog super talenta ... Šta sada gledamo? Nejpira koji baca lopte u aut, kome lopta ispada iz ruku, koji gubi driblinge, carini loptu...Dok prevede loptu potroši pola napada...Na sve to ima loše procente šuta...Topić je za njega u ovom momentu igračina. Sve to stručnjaci nisu shvatili još u pripremnom periodu, a bilo sve jasno...Bjelica je za Davidovca klasa i onakav kakav je bio u pripremnim mečevima. Mnogo igrača koji su ok kao 6,7,8... ali ne kao glavne udarne igle ...Davidovac, Simonivić, Tobi, Jago ... Kad se podvuče crta do sada na zadovoljavajućem nivou su samo Bolomboj, Teodosić, Nedović i Mitrović. Kritike na račun Teodosića više nemaju smisla. Igra dobro, daje sve od sebe, dobro dodaje lopte i razigrava ekipu, plus nikad bolji u defanzivi. Doći če i šut...Nije onaj igrač iz najboljih dana ali je i dalje odličan. Nejpir je jedini od da kežemo pojačanja taj koji je prosto katastrofalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA