Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanović pred derbi sa Cedevitom: "Dolaskom Prepeliča dobili su novu dimenziju, igraćemo rasterećeno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred meč su govorili Živanović i Stefanović

  • 0
Nenad Stefanović Foto: Youtube / ABA liga / Printscreen

Košarkaši FMP-a dočekaće u Železniku ekipu favorita Cedevita Olimpiju u meču sedmog kola ABA lige, koja počinje u subotu 11. novembra od 17 časova.

Ulaz za meč će biti besplatan, a Nenad Stefanović, trener FMP-a je komentarisao predstojeću utakmicu.

- Pre početka ovog mini-ciklusa od dve utakmice sa timovima koji su pretendenti za sam vrh tabele, a to su Igokea i Cedevita, sigurno bismo bili zadovoljni sa jednom pobedom. U startu za nas je ovo bonus sa kojim možemo da napravimo veliki iskorak ako bismo pobedili. Dolaskom Prepeliča Cedevita je dobila novu dimenziju i sa njim su drugačiji tim, pogotovo u napadu. Sigurno nas očekuje teška i zahtevna utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti koncentraciju i pristup koji smo imali u Laktašima i uz podršku sa tribina odigrati najbolju moguću utakmicu. Samo tako možemo i doći do pobede, ali bez pritiska rezultata i potpuno rasterećeno jer smo u prethodnom kolu ostvarili pobedu - istakao je Stefanović.

Komentar o meču sa Ljubljančanima je dao i mladi bek Balša Živanović.

- Nakon velike pobede protiv Igokee, čeka nas jedan izuzetno zahtevan meč protiv ekipe Cedevite Olimpije. Oni dolaze posle poraza u Evrokupu koji im je izvesno teško pao jer su imali dobru šansu za trijumf. Ulazimo u meč makismalno fokusirano i spremno, uz nadu da možemo da nastavimo pobednički niz - istakao je Živanović.

(Telegraf.rs)

Video: NBA duel u Železniku: Partizan i FMP najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA