≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se direktor ABA lige: Evo da li će biti navijača na meču Zadar - Zvezda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od praznih tribina...

  • 25
ABA liga, zastava Vatikana Foto: KK Zadar / Zvonko Kučelin

Košarkaši Zadra i Crvene zvezde igraće pred navijačima u hali "Krešimir Ćosić" u Zadru, rekao je direktor AdmiralBet ABA lige Dubravko Kmetović za "Zadarski.hr".

On je istakao da će sve biti prema planiraom protokolu.

- Utakmica će se igrati prema planiranom, odnosno, uobičajenom protokolu, međutim, sve će se pratiti i skladno pravilnicima ABA lige i postupati. Postoje sve službe koje su zadužene za sprovođenje spomenutog pravilnika - kazao je Kmetović.

Da podsetimo, u subotu su se u Zadru dogodila dva odvojena incidenta, napadadnuta su dva novinara, a potom i član kluba.

S tim u vezi, oglasila su se oba kluba, potom i AdmiralBet ABA liga. Zvezda je tražila da se meč zbog bezbednosti odigra bez publike, ali će danas u dvorani u Zadru u 17 časova navijači ipak biti u hali.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdino dete u dresu Zadra igra protiv svog tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. novembar 2023 | 14:15

    Da je to bilo kod nas nebi bilo navijaca,kazna bi bila velika a mozda se nebi ni igralo a Zadru bi se prepisali bodovi..ali to je Evropski fasizam i njihova demokratija...

  • Nele

    12. novembar 2023 | 13:55

    Zadar i Šibenik.su gradovi u Dalmaciji koji su pre 1990 gid imali najviše srpskog življa ,jer je Knin i Krajina u neposrednoj blizini .Ti gradovi su se smatrali Srpskim.izlazom.na more u HR.. A onda su došle te 90'-te proterani vekovni stanovnici Dalmatinske Krajine i Zadar i Šibenik su naselili "domoljubi". Kao nagradu za "tisućljetnu borbu protiv okupatora hrvatske zemlje " domoljubni borci su dobili otete stanove. kuće imanja i postali gori od najgorih u znak zahvalnosti državi.koja je.promenila samo.prvu boju na šahovnici , ali ne i mentalitet .

  • Boris

    12. novembar 2023 | 13:46

    Zašto Srpski klubovi ne napuste tu ligu već jednom? Zašto se mi dozvolimo ponižavati? I od koga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA