Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega melje redom! Plavšić i Jelavić zablistali dabl-dablom, Topić takođe sjajan, Mornar "potopljen" sa +34!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalna partija izabranika Marka Baraća

  • 0
KK Mornar - KK Mega Foto: ABA liga - KK Mornar - MEDIA PRO

Košarkaši Mege blistaju! Izabranici Marka Baraća odigrali su još jednu fenomenalnu utakmicu, pokazali da su apsolutno sazreli kao tim i u svakom smislu te reči su večeras "demolirali" Mornar u Baru na gostovanju u 7. kolu ABA lige - 65:99.

Kontrola meča je bila u rukama košarkaša Mege od početka meča, ali je prelomna bila treća deonica koju su gosti dobili sa 6:23, te tako stekli ogromnu prednost, koju su u završnoj četvrtini samo još dodatno uvećali.

Svi su blistali u redovima Mege, posebno napadački i samo poen je falio da se probije čuvena "stotka" na uvek nezgodnom gostovanju u Baru. Bilo kako bilo, ovo je Megi četvrta pobeda, a sva tri poraza došla su u neizvesnim završnicama što pokazuje koliki je kvalitet ružičastih momaka.

A danas su dva u redovima Mege ostvarila dabl-dabl! Najbolji igrač meča bez ikakve dileme bio je rođeni Ivanjičanin, Uroš Plavšić koji je pored 23 poena ostvario i 10 skokova za indeks od 30 poena.

Pored njega je dabl-dabl imao i mladi i talentovani Andrija Jelavić koji je imao 13 poena i 13 skokova, a uz njih je tradicionalno blistao fenomenalni Nikola Topić koji je ubacio 17 poena, podelio sedam asistencija i imao indeks 24.

Dvocifren je još bio Olek Kobzistiji sa 11 poena, dok je u Mornaru bolji od ostalih bio Džejkobi Bojkins, nekadašnji igrač Arke iz Gdinje sa 16 poena.

Mega je uz novu pobedu skočila na sjajno peto mesto na tabeli sa skorom 4-3, koliko ima i SC Derbi, dok je Mornar sada na 1-6, na deobi poslednjeg mesta sa Splitom.

(Telegraf.rs)

Video: Majk Tobi posle pobede u Zadru: Odigrali smo dobar meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA