≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović se naljutio zbog opaske navijača na Tviteru: "Ma bravo, samo nastavi da nas gledaš, a ja ću ostalo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se svideo jedan komentar treneru Monaka

  • 0
saša obradović foto: MN Press

Vrlo retko viđamo košarkaške trenere da putem društvenih mreža iznose svoje mišljenje, a baš to je uradio srpski stručnjak Saša Obradović isprovociran jednim komentarom koji je jedan navijač ostavio putem društvene mreže "X", odnosno bivšeg Tvitera.

Taj navijač je uz snimak na kojem se vidi kako Metju Strazel pogađa trojku uz zvuk sirene na kraju poluvremena protiv Nantera, a potom dobija lekciju od Obradovića rekao kako to nije okej i da Majku Džejmsu zbog toga ne bi rekao ni reč.

- Dakle, kada Majk Džejms to uradi, onda je okej, ali kada sa druge strane to uradi Strazel (i pogodi uz zvuk sirene kada se zna da je meč već uveliko rešen), mora da sluša Obradovića. Snažni sa slabima i slabi sa snažnima, ta izreka dobija pun smisao - rekao je taj korisnik, posle čega je stigao odgovor srpskog trenera.

Napisao je Saša da navijač gleda svoj posao, ukratko rečeno.

- Čak ni ne znaš o čemu smo pričali. Imamo dobar odnos, ali uvek je lako napisati komentar. Ma bravo. Samo nastavi da nas gledaš i podržavaš, a ja ću da radim sve ostalo na najbolji način, kao i uvek - napisao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Majk Tobi posle pobede u Zadru: Odigrali smo dobar meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA