Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Barać hvali košarkaše Mege: "Svi moji igrači su posebni, oni rade i imaju respekt sa moje strane"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je zadovoljan trener ružičastog tima

  • 0
Marko Barać Foto: Printscreen/Youtube.com

Košarkaši Mege ostvarili su jako ubedljivu pobedu od čak 34 poena razlike na gostovanju Mornaru u Baru, čime su stigli i do pozitivnog skora u ABA ligi posle sedam kola - 65:99.

Trener gostiju, Marko Barać bio je očekivano jako zadovoljan prikazanim i pohvalio je svoje momke na urađenom poslu.

- Hvala na čestitkama. Sigurno jedan kvalitetan meč za nas. Otvorili smo defanzivno meč onako kako smo želeli, došli smo do tempa koji će nam odgovarati. Ono što se desilo tokom prvog poluvremena je ulazak Bojkinsa, koji je potpuno novo lice, koje znamo iz prethodnih sezona, za kojeg sam se pribojavao da bi motivacijom mogao da pravi probleme. On je prvih nekoliko lopti digao dosta lako, faktički pogurao ekipu Mornara da uhvati priključak do kraja druge četvrtine. Čestitam igračima kako su zadržali koncentraciju na poluvremenu, u drugom poluvremenu terali igrače Mornara na teže šuteve, iz težih pozicija, što smo uspeli da iskoristimo skokovima, trčanjem i lakšim poenima. U prvom poluvremenu je Mornar imao 11 poena iz druge šanse, a u drugom samo dva. To negde govori o našoj kontroli igre. Ovo sigurno nije najbolje izdanje domaćina, ja imam ogroman respekt prema svemu što rade godinama, tako i ove sezone. Puno sreće u nastavku i hvala na gostoprimstvu.

Dobio je pitanje o Oleku Kobzistiju, koji je uradio jako dobar posao, ali kaže da on nije samo jedan u nizu istih igrača, već da se svi oni razlikuju i da dobro rade.

- Ne oni su isti, oni su svi posebni, ali svi imaju isti rad i negde isti respekt sa moje strane. Isto tako i on. To je momak koji dobro radi, kome je rečeno da bude spreman kada dobije šansu. Kako on, tako i ostali, koji su izneli ovu utakmicu na najbolji mogući način.

(Telegraf.rs)

Video: Majk Tobi posle pobede u Zadru: Odigrali smo dobar meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA