≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oduševiće vas stajling Nikole Jokića: Za Teksas je spremio crno-belu kombinaciju i nešto drugačije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odela će morati da sačekaju...

  • 3
Nikola Jokić Printscreen: Twitter/@nuggets

Nikola Jokić poslednjih sezona iz meča u meč oduševljava navijače širom sveta svojim potezima na terenu, dok je van njega poprilično povučen, ali se, i pored toga, često ističe svojim načinom oblačenja. 

Tako, navijači komentarišu njegove odevne kombinacije u kojima se pojavljuje u javnosti, kao i pre svakog meča NBA lige. Upravo je taj ulazak u halu postao popularan pa igrači sve više pažnje posvećuju i stajlingu koji biraju za uvertitu meča.

Aktuelni MVP lige našao se u Teksasu gde je njegov Denver Nagets poražen od Hjustona 107:104. Jokić je upisao 109. tripl-dabl u karijeri, a kada je reč o stajlingu, navijači komentarišu činjenicu da je ovoga puta potpuno promenio imidž.

Naime, Nikola uglavnom na mečeve NBA lige dolazi u oficijalnijim odevnim kombinacijama i često ga možemo videti kako nosi odela.

Ipak, ovoga puta odlučio se za nešto ležerniju i jednostavniju varijantu. Tako, obukao je crno-belu trenerku, koju je ukombinovao sa belom majicom i belim patikama.

(Telegraf.rs)

Video: Rešetao je i trojke naš Nikola Jokić, ovo je ključna sa meča kada su Lejkersi pretili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA