Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten Barna vodio Spartak do treće pobede u ABA 2 ligi: Subotičani bez greške protiv Borca iz Banjaluke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna odlična partija subotičkog kluba u ABA 2 ligi

  • 0
KK Spartak Subotica - KK Borac Banjaluka Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Spartaka iz Subotice nastavili su sa fantastičnim partijama u ABA 2 ligi, pošto su u prvoj utakmici drugog balona, odnosno u 3. kolu savladali Borac iz Banjaluke u hali TRC "Wai Tai" na Zlatiboru - 79:68.

Samo tokom prve četvrtine je Spartak imao problema da iskontroliše rivala, a pre svega je imao probleme u napadu, pošto je postigao svega 13 poena. Realizacija se bitno popravila u drugoj i trećoj deonici tokom koje je i susret prelomljen u korist subotičkog kluba.

Na prvom balonu odigranom u Subotici, Spartak je pobedio Helios iz Domžala i Sutjesku, tako da sada suvereno stoji na vrhu tabele i tamo mu se mogu priključiti još Zlatibor ili Široki Brijeg koji igraju međusobni meč sutra od 18.00 časova.

Ekipu Spartaka je do pobede vodio sjajni kapiten Filip Barna, inače brat našeg plivača Andreja, koji je ubacio 20 poena uz pet skokova i četiri asistencije, a pratio ga je Marko Tejić sa 14 poena.

Na drugoj strani, za Borac iz Banjaluke se istakao Džerod Vest sa 19 poena, pet manje je dao Amsal Delalić, dok je Radoš Šešlija ubacio 12 poena.

U drugom meču drugog balona na Zlatiboru, Spartak će zaigrati protiv Podgorice u sredu od 21.00 čas, a potom u trećem protiv Šibenke u subotu od 18.00 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte koš Mudija za pobedu Igokee protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA