Vreme čitanja: oko 1 min.

Raduljica kao preporođen u Grčkoj posle sezone u Zvezdi: Doneo Marusiju prvu pobedu u gostima posle 12 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajno igra srpski centar u grčkom šampionatu

  • 1
Miroslav Raduljica, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Srpski košarkaš, Miroslav Raduljica igra sjajno na početku nove sezone za grčki Marusi. On je očigledno fenomenalno uspeo da se snađe u novoj sredini posle godine provedene u Zvezdi, pa je u današnjoj pobedi Marusija nad Lavriom, inače prvom u gostima posle 12 godina u prvoj ligi došao do pete uzastopne dvocifrene utakmice - 88:93.

Stigao je da ubaci 18 poena uz jedan skok i dve asistencije, kao i dve ukradene lopte za svega 19 minuta provedenih na terenu.

Ali to nije sve, Raduljica je i na prošlom meču protiv Peristerija kod kuće imao 18 poena, još nedelju dana ranije je protiv Kardice ubacio 19 poena uz šest skokova, dok je pre toga Promiteasu ubacio 14 poena, a protiv PAOK-a se zaustavio na 13.

Jedini meč kada je bio jednocifren bio je na početku šampionata protiv Panatinaikosa. Tim Ergina Atamana uspeo je da "zakoči" Raduljicu na svega pet poena.

Podsećamo, prošle sezone Raduljica skoro uopšte da nije ni bio na terenu dok je nosio dres Crvene zvezde, tako da je faktički u novu sezonu ušao potpuno preporođen.

Marusiju je ova pobeda i te kako značila, pošto je sada na skoru 2-4, tako da je uspeo da se odlepi od poslednjeplasirane Kardice koja je bez trijumfa i Apolona Patrona koji je na 1-5.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Davidovac pred Fener: Zaustaviti njihove individualce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    14. novembar 2023 | 00:13

    Da je imao minutažu,sada ne bi imali problem sa centrom. Za dve klase bolji od Kuzmića. Sećam se utakmice sa Realom. Nema ko da se izbori sa Tavaresom,a Raduljica mu na klupi. Jedini koji bi mu parirao i po visini i po snazi. Mislim da je šteta sto nije dobio veću minutažu,kad je već bio tu i uzimao kintu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA