≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denver hteo da zameni Jokića, pa odustali u poslednjem momentu: "Hvala Bogu što su Nagetsi otkazali trejd"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj tvit danas nosi potpuno drugu težinu...

  • 3
Nikola Jokić Printskrin: Twitter.com/@NuggetsFra

Najbolji igrač današnjice i dvostruki MVP, Nikola Jokić je u NBA ligu ušao 2015. godine i to na mala vrata. Pažnju nije privukla njegova epizoda iz Mege i svoje minute je morao da zasluži dobrim igrama.

Ipak, prekretnica u njegovoj karijeri je dolazak trenera Majka Melouna na mesto prvog trenera tima, pošto je on odlučio da mu poveri svo vreme ovog sveta za rad na igri. Poverenje je išlo do te mere da se odrekao igrača kakav je Jusuf Nurkić, kako bi ostavio prostor na centarskoj poziciji Srbinu.

Ta odluka je kasnije dovela Denver do prve titule NBA lige u istoriji franšize, a kao glavni i odgovorni sa terena je upravo Somborac.

Ipak, priliku da svoj tim pojačaju davne 2016. godine su imali u dogovoru sa Klipersima, kada su im ponuđeni Blejk Grifin i Lens Stivenson u zamenu za Keneta Farida, Vila Bartona, Danila Galinarija i Nikolu Jokića, što je Denver u poslednjem trenutku otkazao.

Jedan korisnik Tvitera je odreagovao na staru objavu o ovom trejdu što je pokrenulo niz reakcija.

- Hvala Bogu što su Nagetsi otkazali ovaj trejd - napisao je ovaj korisnik Tvitera.

Ako se vratimo na tu objavu iz 15. februara 2016. godine i pogledamo komentare, može nas podsetiti koliko je košarka nepredvidiv sport iz uloge posmatrača, pogotovo na duge staze, pa je bilo raznih komentara.

Jedan od istaknutih komentara na objavi je bio "Evo kako da ostanete prosečan tim poput Denver Nagetsa". Pogledajte u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić fintom pa prodorom kroz celu odbranu Lejkersa poentirao: Još jedan mostruozni tripl-dabl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    14. novembar 2023 | 14:17

    I ja sam mislio do pre par godina da nemaju sanse za titulu. Mislim da je prekretnica bila kad su doveli Gordona koji se odlicno dopunjuje sa Jokicem a i par dobrih spoljnih igraca pre pocetka prosle sezone.

  • treba reći istinu

    16. novembar 2023 | 11:02

    Nije Meloun najzaslužniji, pošto je baš on dosta i oklevao da sve ključeve ekipe preda Jokiću u ruke. Najzaslužniji je Džoš Kronke koji je kao vlasnik u jednom trenutku presekao, i to odlučio. Da je bilo do Melouna, pitanje je kada bi se, i da li bi se uopšte to dogodilo, pošto je on poznat kao neko ko je veoma oprezan, i ne pruža šansu rukijima baš previše.

  • Trt

    16. novembar 2023 | 08:45

    Odrekli se nurkica ! Sve sto zameraju Jokicu, taj nurkic ima bar duplo gore, sto se i vidi iz prilozenog. Ispod proseka osrednjosti, ali bitno da ima krastu na celu, od 5 puta dnevno udaranja u beton

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA