Vreme čitanja: oko 1 min.

KKCZ objavio velike promene: Stigla dva pojačanja u upravu, promenjen Statut i način vođenja kluba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Malom Kalemegdanu je održana redovna sednica

  • 3
KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda održao je u sredu 15.11.2023. godine drugu redovnu godišnju sednicu Skupštine kluba, saopštio je klub na svom zvaničnom sajtu.

Redovnoj sednici koja je održana u hotelu „Radison Blue“ u Beogradu prisustvovalo je 42 od 57 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 7 tačaka.

Glavna odluka je da izmenjen Statut kluba, po kojem je ukinuto predsedništvo kluba kao organ, a znatno veća ovlašćenja u radu imaće Upravni odbor i Kolegijum, koji je novo telo, a činiće ga predsednik i potpredsedici Skupštine, kao i predsednik i potpredsednik Upravnog odbora, a na te dve funkcije postavljeni su Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Mandat novog Upravnog odbora usaglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i trajaće tri godine.

Pod tačkom razno, predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim, ali i rešenju velikog problema sa terminima u maloj sali Beogradske Arene koji je u sredu definitivno rešen.

- Tokom svog izlaganja izveštaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsedniku Republike Srbije, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet, kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima svakodnevni rad kluba, praktično bio nemoguć - navodi se u zaključku KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić prekinuo zavet ćutanja i prvi put pričao za medije od starta Evrolige: Naša najbolja igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    15. novembar 2023 | 20:16

    Samo Covica sklonite. To je jedno veliko zlo, koji raspiruje mržnju izmedju večitih, umesto da se.neguje zdravo rivalstvo. Nadam se da će novi Upravni odbor to uspeti.

  • Oli

    15. novembar 2023 | 19:58

    Opet nesto muljaju neka nov fuzija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA