Vreme čitanja: oko 1 min.

Spartak preživeo dramu protiv Šibenke: Cvetković i Bojić poveli Subotičane ka četvrtoj pobedi u ABA 2 ligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gubio je naš tim kroz dobar deo meča, ali je smogao snage za preokret

  • 0
KK Spartak Subotica - KK Šibenka Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Spartaka iz Subotice upisali su četvrtu pobedu u regionalnoj ABA 2 ligi, pošto su u poslednjoj četvrtini došli do velikog preokreta nad ekipom Šibenke, od koje su gubili i dvocifrenom razlikom - 77:71.

Dosta se mučio Spartak na ovom meču, nije baš išlo sve napadački kako je trebalo, ali je kada je bilo najpotrebnije pronašao šuteve koji su ga odveli na vrh tabele ABA 2 lige.

Na dva minuta do kraja rezultat je bio nerešen (69:69), posle čega su Bojić i Cvetković napravili seriju 5:0, koja se ispostavila kao ključna. Šibenka do kraja nije mogla da zapreti, a Subotičani su se odbranili sa linije penala.

Najefikasniji u timu Spartaka bio je Aleksandar Cvetković sa 25 poena uz tri skoka i četiri asistencije, a pratio ga je pomenuti Andrija Bojić sa 17 poena, dok je kapiten Filip Barna ubacio 16.

Sa druge strane, u timu Šibenke je bolji od ostalih bio Antonio Klarin sa 14 poena.

Spartak je sada na deobi prvog mesta sa Širokim Brijegom sa skorom 4-1, a tamo mogu da im se priključe još Vojvodina i Zlatibor. Sa druge strane, Šibenka je jedina na 0-5 na poslednjem mestu na tabeli.

(Telegraf.rs)

Video: "Kako nama, tako i njima, nemamo vremena da se bavimo tim stvarima: Željko Obradović pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA