≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Zvezda želi da vrati Nikolu Topića!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejmejker možda uskoro ponovo u crveno-belom

  • 29
KK Crvena zvezda - KK Mornar Nikola Topić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Briljira Nikola Topić u dresu Mege od početka sezone, iz nedelje u nedelju pruža fenomenalne partije i sa pravom ga mnogi već od naredne godine vide u NBA ligi.

Prema projekcijama plejmejker se kotira vrlo visoko i ukoliko ovako nastavi naći će se u "lutriji", a dobre partije nisu ostale nezapažene ni od strane njegovog matičnog kluba Crvene zvezde.

Prema saznanjima Telegrafa, crveno-beli žele da vrate mladog košarkaša u svoje redove i pre kraja sezone, preciznije u januaru i na tome se već uveliko radi!

Na Skupštini kluba koja je nedavno održana to je bila jedna od tema razgovora. Janisu Sferopulosu je potencijal koji Topić poseduje i ono što prikazuje na terenu pokazao da on i u ovom momentu može da pruži dodatnu snagu timu.

Grk će obaviti razgovore sa Nikolom i ljudima koju su njemu blisku, ali ne pita se u ovoj situaciji samo Zvezde, pošto je on Megi pozajmljen do kraja sezone.

Podsetimo, Topić ima ugovor sa Crvenom zvezdom na četiri godine, a u narednim danima će čitava situacija biti mnogo jasnija.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman start igrača Zadra nad Nikolom Topićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    19. novembar 2023 | 15:04

    Obavezno ga vratiti, on je biser koji nam bas treba!

  • Mladen

    19. novembar 2023 | 15:05

    Jedino moze da mu uprapsti karijeru ako se vrati u Zvezdu

  • Bg85

    19. novembar 2023 | 15:03

    Dobro se Zvezda setilia ali mislim da sad vec kasno momak sledece godine NBA a i Mega ga sigurno nece pustiti prije dogovora a i zasto bi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA