≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović oprezan pred naredni meč: "U Ljubljani smo prošle sezone dva puta izgubili..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli idu na megdan neugodnom protivniku

  • 7
Željko Obradović Foto: MN Press / Marko Metlaš

Košarkaši Partizana će u okviru 8. kola ABA lige gostovati ekipi Cedevita Olimpije, a taj meč na programu je u ponedeljak od 17.30 časova u "Stožicama".

Crno-beli su u petak savladali Albu na domaćem terenu u Evroligi sa 89:74, a sada ih očekuje meč sa Ljubljančanima koji su im u prošlosti zadavali dosta problema.

Svoje izlaganje pred ovaj sustet imao je trener Partizana Željko Obradović, koji je istakao da crno-beli neće imati nimalo lak zadatak.

- Pred nama je utakmica u Ljubljani, gde smo prošle sezone dva puta izgubili i gde tokom poslednjih nekoliko godina Partizan veoma teško dolazi do pobede. Cedevita Olimpija ima dobar tim, imaju dosta iskustva i sigurno nas čeka jako težak zadatak. Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu. Tako će biti i sutra. A na nama je da učinimo sve kako bi te stvari bile na našoj strani - naveo je Obradović

Sa druge strane, košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz je izjavio da će crno-beli na teren izaći sa velikom željom i motivom.

- Svesni smo kakav nas izazov očekuje. Teško gostovanje protiv veoma dobrog tima u kom je nekoliko vrlo iskusnih igrača. Pripremamo se najbolje što možemo i sutra ćemo sigurno izaći na teren sa velikom željom i motivom da prikažemo najbolju igru - rekao je aramaz.

Nakon sedam odigranih kola Partizan i Cedevita imaju isti skor, a ostvarili su po pet pobeda i dva neuspeha.

(Telegraf.rs)

Video: "Napor ne postoji, to je samo u njihovim glavama": Željko Obradović pred Albu imao samo jednu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. novembar 2023 | 17:02

    Било би велико изненађење да Словенци победе најскупљи тим са најскупљимм тренером, у аба сигурно, а скуп и за ЕЛ мерила...поготово што код њих нема у овом тренутку такве хемије и енергије као раније кад су их одучавали где су стигли...

  • Antje

    19. novembar 2023 | 17:55

    Željko, molim Vas dista "lepih reči". Sredite tim da igra odbranu, da se zna ko šta I kako radi. Molim Vas naučite tim da u košarci postoji box-out. Molim Vas ne treniraju tim na utakmici, utakmicu vodite a na treningu objasnjavajte igračima šta I kako.

  • Lakirana cipelica

    19. novembar 2023 | 19:35

    Idemo po pobedu sa najvecim svih vremena Zeljkom Obradovicem. Idemo korak po korak, pa da napravimo i ove sezone senzaciju i osvojimo titulu sa duplo jeftinijom ekipom u odnosu na proslog vicesampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA