Vreme čitanja: oko 2 min.

Hit izjava trenera Krke nakon Mege: "J***ga, to je košarka, ne pitajte me to posle Partizana i Zvezde"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gašper Okorn bio je jako raspoložen nakon što je njegov tim slavio u Hali sportova

  • 0
Gašper Okorn Foto: Mega MIS / Printscreen

Košarkaši Krke iz Novog Mesta napravili su veliko iznenađenje u utakmici 8. kola ABA lige, pošto su u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu uspeli da dobiju ekipu Mege - 72:77.

Trener gostujućeg sastava, Gašper Okorn bio je veoma raspoložen posle duela, a imao je i vrlo interesantnu izjavu.

- Prvo, ja zaista čestitam svojim igračima na pobedi. U jako smo teškoj situaciji posle poraza od Cibone kod kuće bili, jako je bilo potrebno nešto da uradimo i zaista smo uradili to nešto u Beogradu. Pre utakmice sam najavio da će najveći problem biti ako izgubimo puno lopti na otvorenom terenu, ako budemo šutirali neke glupe šuteve, da će nas Mega "izgaziti". Mi smo hteli da ih stavimo u igru pet na pet, da iskontrolišemo njihov skok u napadu. Mi tražimo pravu peticu, nikako da je pronađemo, kako god okrenemo, mi smo se borili, Mega je imala 19 ofanzivnih skokova, a mi smo imali 16 izgubljenih lopti. Da dobiješ takvu utakmicu, moraš još jednom sve da pogledaš... Ali mislim da smo igrali dobru odbranu na Topiću. Da smo se borili na kraju to izvukli dobrim potezima Stregara i Špana, ali j***ga, to je košarka, tako to ide. Pred nama je jako teško vreme, znamo za šta se borimo, nadam se da Krka ostaje u ligi. Ako budemo igrali hrabro, nadam se da možemo da nadoknadimo sve. Hvala i sve dobro Megi u nastavku sezone - rekao je Okorn.

Interesantno je da dva jedina trijumfa Krka ima u Beogradu - protiv FMP-a i Mege. Okorn se nasmejao na tu konstataciju i podsetio da su tu još Partizan i Zvezda.

- Rekao mi je to jedan od igrača u svlačionici. Sada sam razmišljao o tome u ovom minutu, nisam ja puno puta pobeđivao u Beogradu. Bio sam često tu sa Olimpijom, Cibonom i tako dalje. Neke stvari se menjaju, dobili smo FMP i Megu, nešto što možda nismo očekivali, pa izgubili u Baru, koju smo imali dobijenu, pa Cibonu kod kuće... Sve se to dalo u balans. Imamo sve otvoreno u borbi za opstanak. Slažem se u tome, a sledeća dva puta kada dođemo u Beograd, tad me ne pitajte ništa, tad igramo sa Partizanom i Zvezdom, tako da, to je to za ovu godinu...

(Telegraf.rs)

Video: Andrija Jelavić posle pobede Mege nad Zadrom: "Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA