Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelci se još jednom zahvalili Srbiji na gostoprimstvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija će biti domaćin izraelskim klubovima koji igraju svoje važne mečeve

  • 3
Makabi KK Foto: MN Press / VM

Ministar kulture i sporta Izraela Miki Zohar zahvalio se ministru sporta i omladine Srbije Zoranu Gajiću na podršci i gostoprimstvu Srbije izraelskim sportskim klubovima u „teškom i tužnom vremenu za Izrael“.

Tri košarkaška i dva fudbalska kluba iz Izraela svoje utakmice u evropskim takmičenjima igraju u Srbiji. Sva sportska takmičenja u Izraelu privremeno su prekinuta od 7. oktobra.

U Srbiji će kao domaćini nastupiti fudbaleri Makabija iz Tel Aviva i Makabija iz Haife. Takođe, u Beogradu su domaćini košarkaši Makabi Tel Aviva, Hapoel Jerusalima, a za dva dana prvu utakmicu odigraće Hapoel Tel Aviv.

Predstavnici izraelskih klubova veoma su zadovoljni brzom reakcijom srpskih državnih organa, koji su na molbu Izraelaca, odobrili da košarkaši i fudbaleri iz pet izraelskih klubova svoje mečeve kao domaćini igraju u Srbiji, što su prihvatili UEFA i EUROLEAGUE Basketball.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    21. novembar 2023 | 01:51

    Pa kad su priznali izmisljenu siptarsku tvorevinu, sto tamo nisu igrali nego kod nas? Pitam za ortaka palestinca...🤷🤷🤷😵‍💫😵‍💫😵‍💫😂😂😂

  • Слађана Точиловац Шаљић

    21. novembar 2023 | 00:53

    Спортисти су увек добродошли у Београд и Србију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA