≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raduljica otvorio dušu: "Nikada nisam bio neki Grobar..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu mu se svidele reakcije javnosti

  • 4
Miroslav Raduljica Foto: MN Press

Možda nepravdu, možda nepoverenje, ali svakako nestrpljenje cele zvezdaške javnosti je osetio bivši igrač Crvene zvezde Miroslav Raduljica u svom prvom i jedinom mandatu za ovaj tim.

Nije dobio priliku od strane trenera, a svaki put i kada bi je dobio nije pružao ni približne partije kakve svi pamtimo iz dresa reprezentacije. Ipak, najveću buru je izazvala njegova navijačka "opredeljenost".

- Nikada nisam bio neki Grobar, pa da se priča da sam prodao. Ja nikoga nisam prodao, a voleo bih da vidim njih. Pričam za obe strane, nebitno da li Zvezda ili Partizan. Voleo bih da vidim njih da li bi oni odbili dobru ponudu u karijeri. Ali, mnogo puta ponavljam, super je kada te navijači vole, ali više bih voleo da me poštuju i mislim da me poštuju, bez ozbira što će uvek biti onih koji te vređaju. Na kraju, njihovo mišljenje je za mene neibtno - izjavio je Raduljica za Meridian Sport.

Raduljica ove sezone igra za Marusi i u proseku beleži 13,6 poena i 3,7 skokova i svojim partijama pokazuje da igrački još uvek može da se računa na njega.

(Telegraf.rs)

Video: "Dobra utakmica za nas, pripremamo se za Evroligu": Giedraitis posle Mornara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccx

    21. novembar 2023 | 11:40

    E ljudi menjaju posao zbog 300 e veće plate a ne zbog 300 000eura,kako igraci menjajj klub... Zabluda je da bilo koji stranac voli zvezdu ili partizan, vole i traže samo pare veće pare

  • Komedijas

    21. novembar 2023 | 16:29

    Ko forsira vise ovog nazovi kosarkasa u medijima? 0 kosarkas, 0 covek.

  • Matori

    21. novembar 2023 | 15:55

    Naš brat Radulja, uništavao tzv Zvezdu iznutra celu sezonu. Pre svega finansijski, uzeo im nenormalnu lovu ni za šta. Deo uspeha osvajanja titule pripada i njemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA