≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron Džejms i u ovim godinama pomera granice istorije, Rajaković ponovo poražen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kavsi iznenadili Sikserse, očekivana pobeda Finiksa

  • 1
Lebron Džejms, Los Anđeles Lejkers Foto: Tanjug / AP

Odigrao je Bogdan Bogdanović jednu od najboljih partija ove sezone u porazu Atlante Hoks od Indijane Pejsers, međutim meč koji je privukao najviše pažnje šire košarkaške javnosti odigran je Los Anđelesu gde su Lejkersi porazili Jutu Džez sa 131:99.

Lebron Džejms možda nije bio najefikasniji igrač i možda je odigrao skromniji meč u odnosu na prethodnih pet, ali je trojkom na samom početku ispisao nove granice istorije.

Već neko vreme je "Kralj" najbolji strelac u istoriji NBA lige, a sada je postao i prvi igrač koji je prebacio granicu od 39.000 poena. Ukoliko nastavi u ovakvom ritmu do kraja sezone će preći i magičnih 40 hiljada!

Sa 17 poena, 9 asistencija i 7 skokova bio je jedan od čak sedam dvocifrenih igrača u ekipi! Najbolji je bio Entoni Dejvis sa 26 i 16 skokova, dok je Dianđelo Rasel dodao 20 uz 8 uspešnih dodavanja za koš. Omer Jurceven je na drugoj strani imao 18.

Lejkersi su došli do skora 9-6, dok su Toronto Reptorsi Darka Rajakovića porazom od Orlando Medžika 126:107 spali na 6-8.

Čitavim tokom duela domaćin je samo povećavao razliku i na krilima Paola Bankera (25 poena) neutralisala 24 koliko je ubacio Denis Šruder.

Filadelfija Seventisiksers je poražena posle produžetka od Klivlend Kavalirsa sa 122:119 uprkos tome što je Džoel Embid imao 32/13/5 partiju uz 30 poena Tajrisa Meksija, jer su Darijus Garland (32/5/8) i Džeret Alen (26/13) bili na visini zadatka.

Slavlje je zabeležio i Finiks Sans protiv Portland Trejlblejzersa 120:107 uz 31 poen i 9 asistencija Kevina Durenta.

(Telegraf.rs)

Video: Vrhunska asistencija Lebron Džejmsa za trojku i pobedu Lejkersa: Ispotavilo se ipak za malo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA