Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj sudija zaista ne voli Krisa Pola: Legendarni plej ga počastio sočnom psovkom nakon isključenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš tvrdi da je sve na ličnoj bazi

  • 0
Kris Pol, Golden Stejt Voriors Foto: Tanjug / AP

Mogli bismo da pobrojimo mnoga velika rivalstva u istoriji NBA lige, od onih klupskih preko igračkih, međutim godinama unazad duel jednog košarkaša i sudije obeležava dešavanja na terenu.

Skot Foster je i sinoć pokazao svoj animozitet prema Krisu Polu isključivši ga u završnici poluvremena duela njegovog Golden Steja i Finiksa.

Nešto što je naizgled delovalo kao malo žešći razgovor okončano je sa dve tehničke greške, na kraju i završetkom meča za plejmejkera, koji je potom sudiji poručio da je k***a.

Voriorsi su poraženi sa 123:115, a posle susreta Pol je medijima objasnio da je u pitanju lični problem između njega i sudije.

- Imali smo situaciju pre nekoliko godina, i to je lično. Liga zna, svi znaju. Postojao je sastanak i sve to. To je samo situacija sa mojim sinom. U redu sam sa tim da priča bilo šta - samo nemoj koristiti tehničke na takav način - istakao je Kris Pol.

Oglasio se i arbitar i pojasnio da je prvo tehničku dao Krisu zbog nesportskog ponašanja, dok je drugu dobio jer je nastavio da priča i prigovara.

Mnogi su mišljenja da NBA liga mora da poradi na ovom slučaju i da više ne spaja njih dvojicu tokom mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Doktorat Krisa Pola: Finiks srušio Milvoki i poveo u velikom finalu NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA