Vreme čitanja: oko 1 min.

Giedraitis nije "po meri" Đurovića: "Nema ga kada je teško, meni se ne sviđa njegova mehanika šuta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni stručnjak komentarisao je igru Litvanca u Zvezdi

  • 4
Vlade Đurović Foto: Arenasport/Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su vrlo ubedljivo sa 22 razlike od ekipe Olimpije Milano u "Štark Areni" u okviru 10. kola Evrolige, čime su sa samo tri pobede do sada ostali u donjem delu tabele ovog takmičenja.

Baš kao što je komentarisao igru Partizana, iskusni trener Vlade Đurović rešio je da prokomentariše i Crvenu zvezdu, a posebno se osvrnuo na Rokasa Giedraitisa.

Kaže da mu se ne sviđa njegova mehanika šuta, kao ni to što ga nema nikada kada je važno da postigne trojku i prelomi situaciju u korist crveno-belih.

- Čak i ovaj Giedraitis, on na teškim utakmicama ne igra dobro. Kod kuće igra bolje nego na strani, ali ni kod kuće kad je teško nije nešto. Ja recimo to nikada nisam rekao, ali meni se ne sviđa njegova mehanika šuta. Ne samo što šutira sa glave nego nikada nema ispružen lakat kod šuta. Veliki šuteri uvek moraju da imaju ispružen lakat i da prsti prate loptu dok ona ne uđe u koš. On to nema. On em je Litvanac, em je šuter, igrao u jakim ligama... Ali ja to u Zvezdi nisam video, nije on šuter ako šutira 2/6 ili 2/7, to nije pravi šuter - rekao je Vlade.

Smatra da mu je jako čudno što trener i igrači Zvezde konstantno pozivaju na podršku publike pre meča.

- Gledam neke izjave pre meča, mnogi igrači Zvezde, ali i trener, što me iznenadilo, traže pomoć publike. Pa to ne može da se traži, ta podrška dolazi sama. Publika dolazi da bi pomogla, ona ne može više. A mi kao: 'Hajde još!' Pa morate i vi nešto na terenu da uradite - decidiran je Đurović.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Mirotić posle pobede Armanija nad Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    25. novembar 2023 | 14:30

    Pa da, umeren u izjavama. Sto ne kazes lepo debakl zvezde pred svojom navijacima od ekipe koja je u leru sa formom. Najavljen F4 na svim vestima a oni posle 10 kola 16 na tabeli. Prosek godina 31 svi iskusni, mnogi i osvajali evroligu, skupa ekipa... Sramota

  • BOBA

    25. novembar 2023 | 14:34

    Nažalost u pravu je,Gedraitis ima loše procente šuta,ne ide na ulaz,ne spušta loptu,predvidiv je,pojaččanja ove sezone to nisu,a Tobi je ozbiljan promašaj,Jago i Nejpir tanki u odbrani,mis meč ide njih,Tea i Nedovića,sinoć ih Lo i Šilds razbili u drugom poluvremenu,nikada gora pojačanja,tu je i Simonović koji se nagruvao u Americi,osporio i nema kvalitet za evroligu,Davidovac prvi put sinoć odigrao dobro,loše,

  • XXL

    25. novembar 2023 | 14:43

    DOŠLO SMO DO TOGA DA SE PREPUCAVAMO KO JE GORI, A NE KO JE BOLJI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA