Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Jakara posle ubedljive pobede u Železniku: "Ovo je tim po mom ukusu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiva pobeda

  • 0
Dejan Jakara, SC Derbi, FMP Pritnskrin: Youtube / KK FMP SoccerBet

Košarkaši SC Derbija su uspeli da dođu do pobede na izuzetnom teškom gostovanju u Železniku, gde su bili bolji od domaćeg FMP-a sa 99:86, čime su upisali i svoju petu pobedu u ovom takmičenju.

Ovaj meč je za Podgoričane bio i značajan zbog toga što je bio trenerski debi u ABA ligi za novog trenera ovog kluba, Dejana Jakaru, koji skoro pa ubacio i sto poena na prvoj utakmici.

On je i počeo konferenciju nakon meča

- Prvo pošto je moja prva konferencija, moram da se zahvalim gospodinu Bokanu i gospodinu Ostojiću i svima koji su u upravi što su me tako dočekali i što su napravili za mene u prvih par dana, nadam se da smo poverenje vratili s ovom utakmicom, mislim da je danas bila jedna dobra, čvrsta utakmica, nisam ni sam očekivao da će biti takva razlika, jer to nije razlika koja je prava. Ali, svejedno, kad smo imali fokus, sve smo napravili kako treba, naravno je pad, ja kao novi trener teško mi je da znam sve, da znam rotacije, ali čestitam momcima na ovoj pobedi - započeo je Jakara.

On je nedavno i stigao na klupu SC Derbija, a kako kaže, ovo je tim po njegovom ukusu.

- Rekao bih onako, meni je ovo tim koji je po mom ukusu, jer ima puno agresije, puno trčanja, to što smo radili svih godina u Heliosu, tako da, ništa, sad moram da vidim šta još mogu, ali mislim da je početak i da ćemo biti samo još bolji.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte završnicu meča Partizan - Studentski centar posle koje su crno-beli ostali bez pehara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA